FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lucrurile se înrăutățesc la Dinamo » 3 titulari au refuzat să se antreneze astăzi + ce spune Iuliu Mureșan

Vlad Achim, Alexandru Răuță și Adam Nemec nu au vrut să se antreneze
Foto:Imago
Vlad Achim, Alexandru Răuță și Adam Nemec nu au vrut să se antreneze Foto:Imago

Articol de , - Publicat joi, 08 iulie 2021 16:30 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 17:25

Dinamo este într-o situație critică, iar tot mai mulți jucători se gândesc să plece de la formația roș-albă. Câțiva au trecut deja și la fapte concrete pentru a-și arăta nemulțumirea.

În această dimineață, 3 titulari ai lui Dinamo, Vlad Achim (32 de ani), Alexandru Răuță (29) și Adam Nemec (35) au refuzat să se antreneze cu restul lotului. Singurul jucător care a prezentat o scuză a fost Răuță, care a susținut că este accidentat.

Decizia celor 3 vine la scurt timp de la plecarea lui Ante Puljic. Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, fundașul central de 33 de ani și-a explicat decizia, speriat de insolvența în care a ajuns clubul. 

El va deschide un proces la FIFA pentru recuperarea banilor pe care îi datorează Dinamo. În aceeași situație se găsește Nemec. Atacantul slovac era dorit de Rapid, dar nu ar putea să semneze cu giuleștenii dacă ar porni un litigiu la FIFA. Un astfel de proces îi dă dreptul să semneze un contract în oricare alt campionat din lume, nu în România.

Un caz mai special este cel al lui Marco Ehmann, și el pe picior de divorț cu „câinii”. Stoperul deține și cetățenia germană, de aceea beneficiază de dreptul de a i se adresa federației internaționale pentru rezolvarea problemei sale.

Iuliu Mureșan nu i-a convins

Iuliu Mureșan, președintele executiv al lui Dinamo a declarat pentru GSP.ro că a avut o discuție azi dimineață cu toți jucătorii dinamoviști pentru a calma spiritele din lotul lui Uhrin.

Acesta le-a spus jucătorilor că vineri va fi o ședință cu board-ul clubului, unde se vor discuta problemele fiecăruia. Discursul de azi al lui Mureșan nu i-a convins însă și pe cei trei fotbaliști care au refuzat antrenamentul. 

Citește și alte știri despre Dinamo:

Țeapă pentru Șiman! » Cum scapă Dinamo de clauza „eternă” de un milion de euro + Ionuț Șerban exultă: „Sunt liber, pot să scriu o carte!”

Ce urmează azi la Dinamo: Iuliu Mureșan, așteptat să aducă pacea la Săftica

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
dragdim
dragdim  •  09 Iulie 2021, 03:34

Nemec și Achim, fac umbra gazonului, Răută merita sa rămână.

creeperno115
creeperno115  •  08 Iulie 2021, 22:41

Ce e rau daca scapam de 3 petarde?

adook
adook  •  08 Iulie 2021, 19:26
Postat de oumuamua pe 08 Iulie 2021, 19:14

doar i o s i f *** se bucura!

tu te pui la mintea aluia?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează