FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB: „Bine ai venit acasă!”

Vlad Chiricheș, prezentat de FCSB
Vlad Chiricheș, prezentat de FCSB

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 14:16 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 14:21

E gata: Vlad Chiricheș (33 de ani) a acceptat oferta de la FCSB și a semnat în această după-amiază cu vicecampioana României!

UPDATE ora 14:17 - FCSB l-a prezentat pe Vlad Chiricheș

Vicecampioana României a anunțat oficial transferul lui Vlad Chiricheș, acord pe care GSP.ro îl anunțase în premieră.

Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheș!

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheș, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre.

Clubul nostru îi urează Bun venit acasă și să aibă parte de multe succese în tricoul roș-albastru!

- Facebook @ FCSB

Reghe s-a întors! Rotaru l-a convins să semneze din nou cu U Craiova
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Reghe s-a întors! Rotaru l-a convins să semneze din nou cu U Craiova

Știrea inițială - Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB

Teoretic, experimentatul fundaș central ar fi disponibil pentru manșa tur din prima rundă preliminară a Conference League, duelul cu CKSA 1948 Sofia de miercuri seara, dar el nu a făcut deplasarea la Sofia cu restul echipei și va juca doar la retur, pe 3 august.

Gazeta Sporturilor a prezentat în premieră felul în care arată propunerea pe care i-a făcut-o Gigi Becali lui Chiricheș.

Stoperul în vârstă de 33 de ani devine cel mai bine plătit jucător din campionatul românesc, cu 400.000 de euro pe sezon, peste ceea ce încasează Florinel Coman, 360.000 de euro.

Vlad a dorit un contract pe doi ani, Becali a insistat pentru un singur sezon, iar părțile au ajuns la un compromis: dacă FCSB câștigă titlul în acest sezon, contractul lui Chiricheș va fi prelungit automat pentru încă o stagiune, până în vara lui 2025.

Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB: „Bine ai venit acasă!”
Vlad Chiricheș a plecat din 2013 din România, când a plecat de la FCSB la Tottenham

Joacă doar la retur cu CSKA 1948 Sofia

Având în vedere că a semnat astăzi contractul, Chiricheș va fi trecut pe lista UEFA pentru „dubla” cu CSKA 1948 Sofia din turul 2 preliminar al Conference League. Însă el nu a făcut deplasarea la Sofia alături de restul echipei și va juca doar la returul programat joia viitoare, pe 3 august. 

„Cred că suntem aproape, mult mai aproape decât am fost până acum. Doar că el studiază ultima variantă. Dacă e de acord cu ultima variantă, atunci marți poate semna şi să-l trecem pe listă la UEFA şi să aibă drept de joc în returul cu bulgarii.

Se pregăteşte cu noi de două săptămâni, de 4 zile chiar cu prima echipă, antrenamentele băieților. Nu l-am întrebat dacă are alte oferte.

Sunt cumva mediator şi îmi doresc foarte mult ca el să semneze, dar la momentul ăsta misiunea mea s-a terminat. Gigi a venit cu ultima variantă. Există o clauză care se poate îndeplini foarte uşor, care poate activa automat al doilea an de contract.

Nu are nicio problemă medicală. E un exemplu pentru ceilalţi jucători, câtă prevenţie face şi cât se antrenează după ce se termină antrenamentul”, spunea luni seara Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB.

Vlad Chiricheș a revenit la FCSB după 10 ani

Așadar, după 10 ani petrecuți în fotbalul european, Chiricheș va îmbrăca din nou tricoul FCSB-ului. El a mai jucat la clubul lui Gigi Becali în perioada ianuarie 2012 - august 2013, când roș-albaștrii l-au vândut la Tottenham cu 9,5 milioane de euro.

Pentru Vlad au urmat aventuri în Italia, la Napoli (2015-2019), Sassuolo (2019-2022) și Cremonese (2022-2023).

El a adunat 75 de prezențe pentru echipa națională a României, pentru care a debutat în august 2011.

61 de meciuria jucat Chiricheș la FCSB, marcând 4 goluri

Mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, ultimatum pentru nou-venitul la FCSB: „Ai o lună!”

Ce a remarcat Basarab Panduru la FCSB: „Are în cap exemplul din sezonul trecut” » Atac la un jucător: „Mi se pare bătaie de joc”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (132)
ap0klyps3
ap0klyps3  •  26 Iulie 2023, 21:40
Postat de Viggobella pe 26 Iulie 2023, 15:22

Ne-a făcut țara de râs la nivelul tău de dac verde aurist. Pe genul că ai văzut și tu doi, trei englezi beți într-o seară și generalizezi că așa sunt englezii, beau până se scapă pe ei. Cunoaștem modelul, pe naționalism ieftin, dar oamenii civilizați, în special cei din vest, nu trag asemenea concluzii fiindcă nu sunt frustrați ca noi.

Hai ***, gigist odios!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Viggobella
Viggobella  •  26 Iulie 2023, 15:22
Postat de ap0klyps3 pe 25 Iulie 2023, 16:03

Chercheles ce a aratat? Ne a făcut tara de ras când a căzut beat ranga la o petrecere de a lui Tottenham si a făcut turul infirmeriilor in Italia

Ne-a făcut țara de râs la nivelul tău de dac verde aurist. Pe genul că ai văzut și tu doi, trei englezi beți într-o seară și generalizezi că așa sunt englezii, beau până se scapă pe ei. Cunoaștem modelul, pe naționalism ieftin, dar oamenii civilizați, în special cei din vest, nu trag asemenea concluzii fiindcă nu sunt frustrați ca noi.

creeperno534
creeperno534  •  25 Iulie 2023, 22:40

Ciorba reincalzita

Vezi toate comentariile (132)
Comentează