FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV | VIDEO Vlad Iacob a analizat rezultatele lui Dinamo din acest sezon: „Ovidiu Burcă nu ar fi supraviețuit la un club din vest în această toamnă”

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 11:56 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 12:29

Vlad Iacob, fostul administrator special al lui Dinamo, a spus, în direct la GSP Live, că Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul bucureștenilor, ar fi fost demis în fotbalul occidental dacă ar fi avut rezultatele înregistrate în această toamnă de formația din „Ștefan cel Mare”. 

Dinamo este penultima în clasamentul din Superliga, cu numai 10 puncte adunate în 16 etape. Bucureștenii au ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. Ultimul succes al „câinilor roșii” datează din 29 august, când o învingeau pe Metaloglobus în play-off-ul Cupei României, scor 2-1. 

Vlad Iacob nu are încredere în șefii de la Dinamo: „Nu au capacitatea de a conduce clubul. Eu mă ghidez după un aforism”
GSP LIVE
Vlad Iacob nu are încredere în șefii de la Dinamo: „Nu au capacitatea de a conduce clubul. Eu mă ghidez după un aforism”

Miercuri dimineață, în direct la GSP Live, Vlad Iacob, fost oficial al clubului, a fost rugat să comenteze forma sportivă slabă prin care trece Dinamo

Iacob este de părere că Ovidiu Burcă este cel care și-a ales jucătorii și și-a creionat lotul și nu este de acord cu cei care spun că Dinamo a supraperformat sezonul trecut, la finalul căruia a promovat în Liga 1. 

De asemenea, Vlad Iacob a mai spus că Ovidiu Burcă nu ar trebui văzut drept salvatorul clubului, pentru că el nu a fost singurul tehnician care a fost dispus să preia banca echipei anul trecut, imediat după retrogradarea în Liga 2. 

Vlad Iacob, fost oficial la Dinamo: „Dinamo merită să fie pe locul pe care este”

„Mă uit la rezultatele din spatele performanțelor. Dacă ne uităm pe indicatorii de performanță, Dinamo merită să fie pe locul pe care este. Poate merita să aibă câteva puncte în plus, la fel ca alte competitoare. Dinamo suferă foarte mult, e pe locul 15 din 16 la ocazii create. 

În club lipsesc mai multe lucruri, de exemplu psihologii sportivi. Nu este adevărat că Burcă a venit la Dinamo atunci când nu ar fi venit nimeni. 

Mi-au fost propuși mai mulți antrenori, am luat în calcul mai mulți antrenori. Erau și alții dispuși să preia Dinamo. Cred că Ovidiu Burcă a fost una din cele mai bune soluții pentru momentul respectiv, pentru Liga 2”, a declarat Vlad Iacob, la GSP Live. 

Vlad Iacob: „Performanța lui Dinamo e îngrijorătoare”

„Una din informațiile concrete din acest moment e că Dinamo are 10 puncte. Se află pe penultimul loc și are indicatori statistici unde nu bifează deloc. Performanța lui Dinamo e îngrijorătoare. 

Ovidiu Burcă a mai avut un rol important în acest sezon, pentru că el și-a ales jucătorii. El a ales lotul actual, transferurile actuale. Cei care spun că nu i s-au adus jucători nu au dreptate. 

El a ales fotbaliștii în limita bugetului, care nu e unul generos. Clubul subperformează chiar în acest moment. 

Din ce știu, Oțelul Galați, Poli Iași sau FC Voluntari nu au un buget de salarii mai mare, dar performanța lor e mai bună decât cea a lui Dinamo”, a mai afirmat Vlad Iacob. 

Vlad Iacob: „Dinamo nu a supraperformat în sezonul trecut, nu sunt de acord cu această afirmație”

Dinamo a început sezonul trecut prost din punct de vedere sportiv. Din punct de vedere financiar, Dinamo a avut anul trecut un buget de play-off pentru Liga 2. Am început sezonul trecut mult mai târziu decât a început cel din acest an. 

Răgazul pe care Ovidiu l-a cerut, de 6 luni, este nejustificat, din punctul meu de vedere. Ai avut un cantonament în străinătate, ai avut lotul la dispoziție cu mai mult timp înainte față de cum l-ai avut Liga 2. 

Dinamo nu a supraperformat în sezonul trecut, nu sunt de acord cu această afirmație. 

Probabil că Ovidiu nu ar fi supraviețuit în această toamnă dacă era la un club din vest”, a mai zis Vlad Iacob. 

Citește și: 

Dorinel Munteanu nu plânge după Boloca: „La revedere și gata!”

Moment răscolitor la conferința dinainte de Israel - Elveția: „Aparține unui băiat de 8 ani. E ultimul lucru din casa lui”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
scooter
scooter  •  15 Noiembrie 2023, 16:52

Rautatea, bate-o Doamne ! Si cu ura la fel...! Opinia e altceva.

sdoru
sdoru  •  15 Noiembrie 2023, 15:33

domnule vladut......UNION BERLIN SE AFLA CUMVA IN VEST? sau dumneata gandesti ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează