FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Vlad Iacob, reacție după validarea noului plan de reorganizare modificat: „Vreau să-i felicit pe ei! Dinamo are nevoie de investitori puternici”

Reacția lui Eugen Voicu după înlocuirea lui Vlad Iacob
Reacția lui Eugen Voicu după înlocuirea lui Vlad Iacob

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 18:27 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 20:15

Fostul administrator special al lui Dinamo, Vlad Iacob, a ținut să transmită felicitări administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, și spune că acum sunt „premise pentru finanțarea necesară reconstrucție clubului”.

Planul de reorganizare modificat al lui Dinamo a fost aprobat azi de judecătorul sindic, după ședința de dimineață de la Tribunalul București, ceea ce înseamnă că la club poate începe reconstrucția.

Șefii lui Dinamo, primele reacții după decizia Tribunalului: „Vom avea parteneri puternici alături de noi”
DINAMO
Șefii lui Dinamo, primele reacții după decizia Tribunalului: „Vom avea parteneri puternici alături de noi”

Prin această decizie s-au șters datorii de peste 5 milioane de euro. Decizia nu este definitivă, dar este executorie, cu aplicabilitate începând de azi (n.r. - luni).

Vlad Iacob, 35 de ani, a fost administratorul special al clubului din „Ștefan cel Mare”, timp de un an, până la data de 17 august, când a fost înlocuit cu Andrei Nicolescu.

Mesajul lui Vlad Iacob pentru dinamoviști: „E nevoie de investitori puternici și de un management cu expertiză specifică”

Fostul oficial al grupării roș-albe a savurat și el succesul de azi al clubului, care are o altă perspectivă pentru viitorul apropiat. A ținut să transmită felicitări administratorului judiciar, dar și avocaților care l-au susținut în demersul său pe perioada cât a activat la Dinamo.

”Încă de când am fost numit la Dinamo în postura de administrator special, am susținut că este necesară și importantă o modificare a planului de reorganizare și am sprijinit acest demers al RTZ & Partners, cu propriii avocați, în fața instanței, ambele modificări de plan propuse.

Acum, după validarea aceste modificări a planului de reorganizare, există toate premisele necesare pentru finanțarea necesară reconstrucției clubului, pentru performanță și pentru ieșirea cât mai rapidă din insolvență. 

Dinamo are nevoie în primul rând de investitori puternici și de un management cu expertiză specifică, alături de care să poată ținti cotele cele mai înalte ale performanței.

Alături de întreaga suflare dinamovistă, mă bucur foarte mult pentru aceasta mult așteptată aprobare a modificării planului de reorganizare și vreau să îi felicit pe cei de la RTZ & Partners și pe avocații care m-au reprezentat, în calitate de administrator special, acționând în susținerea acestui demers, în toate fazele procesului”, a reacționat Vlad Iacob pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Rapid - Dinamo 0-4. Dinamoviștii au privit uimiți bătaia din tribune + ce au făcut Florin Ioniță și fiul său după conflict

Citește și alte știri:

5 lucruri care urmează la Dinamo, după aprobarea planului: apar investitorii, clubul poate ieși din insolvență + dispare spectrul falimentului

Dinamo este la a doua insolvență: din prima a ieșit într-un timp-record și „a șters” datorii de aproape 17 milioane de euro! Cum au intrat „câinii” în istorie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
lapusneanul
lapusneanul  •  05 Septembrie 2023, 08:02
Postat de securinamo89 pe 04 Septembrie 2023, 22:40

Ce surpriza,credeam ca-si lasă Secu copilul la greu.

nu-i nici o surpriza, tot prostovan ai rămas...dacă era secu implicata Dinamo nu juca un an în liga secunda...asa ca ,prostovanii pricep greu... spre deloc...

securinamo89
securinamo89  •  04 Septembrie 2023, 22:40

Ce surpriza,credeam ca-si lasă Secu copilul la greu.

creeperno534
creeperno534  •  04 Septembrie 2023, 22:39

100 de milioane de euro "risipiți" de CSA Steaua în "amicale". Ciolacu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează