FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO / EXCLUSIV Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie să negocieze Dan Șucu: „Vreți să-l convingeți? Faceți asta! Soția lui s-a săturat”

Vlad Munteanu, managerul operațional al Federației Române de Fotbal, îi propune lui Dan Șucu un nume cu greutate pentru banca Rapidului: Mircea Lucescu
Vlad Munteanu, managerul operațional al Federației Române de Fotbal, îi propune lui Dan Șucu un nume cu greutate pentru banca Rapidului: Mircea Lucescu

Articol de , - Publicat marti, 16 aprilie 2024 13:19 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 13:20

Vlad Munteanu, managerul operațional al Federației Române de Fotbal, îi propune lui Dan Șucu un nume cu greutate pentru banca Rapidului: Mircea Lucescu ♦ Au trecut 25 de ani de la ultimul mandat avut de „Il Luce” la un club din România, chiar la Rapid.

Demiterea lui Cristiano Bergodi de pe banca giuleștenilor este iminentă, după al 4-lea eșec la rând suferit de Rapid în play-off. Vlad Munteanu crede că Mircea Lucescu, 78 de ani, antrenorul român cel mai decorat, are la dispoziție toate condițiile pentru a face din nou performanță în Giulești.

Ce urmează la Rapid după Cristiano Bergodi? Două strategii diferite și 4 antrenori care pot prelua banca giuleștenilor
RAPID
Ce urmează la Rapid după Cristiano Bergodi? Două strategii diferite și 4 antrenori care pot prelua banca giuleștenilor

VIDEO. Vlad Munteanu: „Îl văd pe Mircea Lucescu antrenând în România! Rapid are toate pârghiile necesare pentru a-l aduce”

„Îl văd pe Mircea Lucescu antrenând în România. Vă spun și de ce. Cred că doamna Neli Lucescu (n.r. - soția lui Mircea Lucescu) s-a săturat să își vadă soțul ba la Istanbul, ba la Kiev, ba la Milano... Îl văd revenind în România, înconjurat de oamenii potriviți”, a declarat Vlad Munteanu, la GSP Live.

Vlad Munteanu: „Ce să mai facă Mircea Lucescu la Beșiktaș?”

Oficialul FRF este de părere că Mircea Lucescu nu mai are ce demonstra în Turcia, unde este dorit de Beșiktaș, și dezvăluie cheia prin care poate fi convins să revină în fotbalul românesc:

„De ce să nu lucreze în România? Ai toate pârghiile la Rapid, poți ieși în câștig și financiar, poți să dezvolți ceva. Poți veni să întărești o strategie, un model de club pe care domnul Lucescu poate să îl pună la punct.

Ce să mai facă Lucescu la Beșiktaș? A fost de atâtea ori în Turcia, știe fotbalul turc, uită-te ce se întâmplă acolo... Și din perspectiva familiei poate fi un câștig, poate sta lângă nepoți. Vreți să-l convingeți pe Mircea Lucescu? Veniți cu familia dânsului la întâlnire!”.

Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie să negocieze Dan Șucu: „Vreți să-l convingeți? Faceți asta! Soția lui s-a săturat”
Vlad Munteanu a bifat câteva cluburi importante în carieră, precum Dinamo, Energie Cottbus, Wolfsburg sau Auxerre

VIDEO. Ovidiu Ioanițoaia exclude o revenire a lui Lucescu în România

În contrapartidă, directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, nu ia în calcul o revenire a lui Mircea Lucescu în România:

Mircea Lucescu iese din discuție, nu se pune problema! A declarat și se va ține de cuvânt că nu preia nicio echipă din mers. Vă garantez că nu a semnat nici cu Beșiktaș, așa cum se zvonește. Există o ofertă din partea turcilor, cum există și altele, însă nu a semnat cu nimeni! Sunt convins că Lucescu trebuie scos din lista de posibili înlocuitori ai lui Bergodi.

Între Rapid și Beșiktaș... Voi ce ați alege? Lucescu este apropiat sufletește de Rapid, dar este mai apropiat sufletește de Dinamo. Nu cred că se pune problema ca Lucescu să mai vină să antreneze în țară. Și are dreptate. Să vină aici să fie înjurat la prima înfrângere... La vârsta și prestigiul lui, nu e OK”.

3 trofeea câștigat Mircea Lucescu pe banca Rapidului: titlul și Supercupa României, în sezonul 1998/1999, și Cupa României, în sezonul 1997/1998

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Vlad Munteanu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole despre Rapid:

Detalii din culisele negocierilor Dan Șucu - Cristiano Bergodi: de ce antrenorul nu-și dă demisia de la Rapid
RAPID
Detalii din culisele negocierilor Dan Șucu - Cristiano Bergodi: de ce antrenorul nu-și dă demisia de la Rapid
Reacție dură la adresa jucătorilor lui Rapid, după eșecul cu Sepsi: „Lumea zice de antrenor, dar ei sunt de titlu?”
RAPID
Reacție dură la adresa jucătorilor lui Rapid, după eșecul cu Sepsi: „Lumea zice de antrenor, dar ei sunt de titlu?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
aspida
aspida  •  16 Aprilie 2024, 19:10
Postat de mafa pe 16 Aprilie 2024, 16:48

Ca n-ai vrea tu !! e altceva, injuraturile sunt la fel peste tot daca nu sunt rezultate...bine ai revenit, din vara, nea Mircea.

Ce revenit visezi, asta-i dinamovist; Rapid il are pe Tamango, e tot din generatia lui Mircea Lucescu

Laspalmas
Laspalmas  •  16 Aprilie 2024, 17:37

glumetule ce iti mai place sa te dai rotund...Nu scapi nici o ocazie...Desi chiar si tu ai putea intelege ca este mai greu de suportat sa te injure ai tai decat sa o faca strainii. Dar sa si castigi acasa de 10 ori mai putin...

Domnul
Domnul  •  16 Aprilie 2024, 16:57

Bună ziua! Lucescu la 78 de ani , sănătate! Nepotii , familia odihna,relaxare! Ajunge! Dacă totusi e neliniștit poate un post de consilier (director) tehnic la un club ca Rapid sau Dinamo... Cred ca ar fi foarte util.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează