LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Vladimir Cohn vrea să se implice la Dinamo: „Trebuie să discut cu Nicu Badea. Mircea Rednic ar fi acționar majoritar!”

Vladimir Cohn, stânga imaginii, și Nicolae Badea
Vladimir Cohn, stânga imaginii, și Nicolae Badea

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 21:43

Mircea Rednic i-a contactat pe Nicolae Badea și Vladimir Cohn pentru a-l ajuta în achiziționarea clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță. Cohn recunoaște că e dornic să se implice.

„Trebuie să vorbesc cu Nicu Badea întâi, să vedem când ne găsim toți timp să ne întâlnim. Eu sunt interesat. E o treabă mai mult de obligație față de clubul ăsta, care se duce mai mult spre retrogradare dacă nu suntem atenți.

O asemenea investiție implică foarte multă birocrație, să vedem ce luăm, ce e al lui Negoiță, ce cumpărăm noi de la el. Nu e ca la piață, să mergem să luăm mere. Ar dura câteva săptămâni tot procesul. Dacă există condiții legale de a face asta, cu plăcere!

Hai să nu ne avântăm în formule, e doar o simplă discuție și o dorință a domnului Badea și a mea. Rednic se pare că e dornic de o asemenea aventură. Ar fi acționarul majoritar în formula asta. Întrebați banca dacă are suficient de mulți bani”, a declarat Vladimir Cohn la TV Telekom Sport.

„Suntem dinamoviști vechi, care am respectat întotdeauna acest club pe care lumea l-a comparat cu poliția. Nu era deloc așa, erau niște oameni admirabili acolo. Am rămas îndrăgostiți de Dinu, de frații Nunweiller, de Frățilă. Ăsta e Dinamo, nu alți caraghioși care se perindă acum.

Negoiță a ținut clubul, l-a menținut în Liga 1. În total e pe plus. Nu uitați că acum doi ani era să câștigăm campionatul! Dacă era în Liga 4, ca Steaua, era mai bine?”

Vladimir Cohn, fost finanțator la Dinamo

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Rednic se întâlnește mâine cu Nicolae Badea și Vladimir Cohn! Rundă decisivă de discuții pentru a lua clubul de la Ionuț NegoițăLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (22)
marius.bxl  •  15 Iunie 2019, 13:15

Tot voi bolşevicilor vreți dinamo

Mircea Deca  •  15 Iunie 2019, 11:17
Postat de Dimache Gelu pe 15 Iunie 2019, 00:08

:)))))) TEST TEST,,PT TANTALAI CA TINE..SCRIU CU CAPS DIN 2 MOTIVE.. 1..SA VAD CATI SPALATI PE CREIER PESCUIESC.. CAPS LOCK E DOAR IN MINTEA SPALATILOR PI CREIER O JIGNIRE..SI 2..ASA SORTEZ PROSTII....MAJORITARI..AKA..AIA CARE SE UITA LA AMBALAJ..CAPS LOCK..NU LA CEEA CE EXPRIM..IDEI..ETC.. VETE..HIJO..ERES MAS QUE..T

reiese ,ca marele prost esti tu...........

Dimache Gelu  •  15 Iunie 2019, 00:48
Postat de alexzece pe 15 Iunie 2019, 00:02

Bine ***,dar de ce scrii cu caps?Ai probleme cu nervii sau ce?Deci tot cu Badea si Vova Cohn va place,vai de capul vostru.Si sa nu te aud cu fscb,***,***!

SI DIN FORMULAREA TA ..TOTI ISI POT DA SEAMA CA ESTI OARECUM DE ACORD CU CEEA CE SPUN..DAR..TE DERANJEAZA ..CAPS LOCK..UNDE CREZI CA TE INCADREZI? :))))))))

Vezi toate comentariile (22 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1