LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Vladimir Cohn vrea să se implice la Dinamo: „Trebuie să discut cu Nicu Badea. Mircea Rednic ar fi acționar majoritar!”

Vladimir Cohn, stânga imaginii, și Nicolae Badea
Vladimir Cohn, stânga imaginii, și Nicolae Badea

Vineri, 14 Iunie

Mircea Rednic i-a contactat pe Nicolae Badea și Vladimir Cohn pentru a-l ajuta în achiziționarea clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță. Cohn recunoaște că e dornic să se implice.

„Trebuie să vorbesc cu Nicu Badea întâi, să vedem când ne găsim toți timp să ne întâlnim. Eu sunt interesat. E o treabă mai mult de obligație față de clubul ăsta, care se duce mai mult spre retrogradare dacă nu suntem atenți.

O asemenea investiție implică foarte multă birocrație, să vedem ce luăm, ce e al lui Negoiță, ce cumpărăm noi de la el. Nu e ca la piață, să mergem să luăm mere. Ar dura câteva săptămâni tot procesul. Dacă există condiții legale de a face asta, cu plăcere!

Hai să nu ne avântăm în formule, e doar o simplă discuție și o dorință a domnului Badea și a mea. Rednic se pare că e dornic de o asemenea aventură. Ar fi acționarul majoritar în formula asta. Întrebați banca dacă are suficient de mulți bani”, a declarat Vladimir Cohn la TV Telekom Sport.

„Suntem dinamoviști vechi, care am respectat întotdeauna acest club pe care lumea l-a comparat cu poliția. Nu era deloc așa, erau niște oameni admirabili acolo. Am rămas îndrăgostiți de Dinu, de frații Nunweiller, de Frățilă. Ăsta e Dinamo, nu alți caraghioși care se perindă acum.

Negoiță a ținut clubul, l-a menținut în Liga 1. În total e pe plus. Nu uitați că acum doi ani era să câștigăm campionatul! Dacă era în Liga 4, ca Steaua, era mai bine?”

Vladimir Cohn, fost finanțator la Dinamo

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Rednic se întâlnește mâine cu Nicolae Badea și Vladimir Cohn! Rundă decisivă de discuții pentru a lua clubul de la Ionuț NegoițăAdrian a omorât 3 femei, după ce le-a violat. Șocant ce s-a întâmplat acum cu 'taximetristul morții'

Libertatea

Comentarii (22)

marius.bxl  •  15 Iunie 2019, 13:15

Tot voi bolşevicilor vreți dinamo

Mircea Deca  •  15 Iunie 2019, 11:17
Postat de Dimache Gelu pe 15 Iunie 2019, 00:08

:)))))) TEST TEST,,PT TANTALAI CA TINE..SCRIU CU CAPS DIN 2 MOTIVE.. 1..SA VAD CATI SPALATI PE CREIER PESCUIESC.. CAPS LOCK E DOAR IN MINTEA SPALATILOR PI CREIER O JIGNIRE..SI 2..ASA SORTEZ PROSTII....MAJORITARI..AKA..AIA CARE SE UITA LA AMBALAJ..CAPS LOCK..NU LA CEEA CE EXPRIM..IDEI..ETC.. VETE..HIJO..ERES MAS QUE..T

reiese ,ca marele prost esti tu...........

Dimache Gelu  •  15 Iunie 2019, 00:48
Postat de alexzece pe 15 Iunie 2019, 00:02

Bine ***,dar de ce scrii cu caps?Ai probleme cu nervii sau ce?Deci tot cu Badea si Vova Cohn va place,vai de capul vostru.Si sa nu te aud cu fscb,***,***!

SI DIN FORMULAREA TA ..TOTI ISI POT DA SEAMA CA ESTI OARECUM DE ACORD CU CEEA CE SPUN..DAR..TE DERANJEAZA ..CAPS LOCK..UNDE CREZI CA TE INCADREZI? :))))))))

Vezi toate comentariile (22)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×