FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 3-1

Vocea peluzei » CFR Cluj - Sepsi 3-1 analizat de fanul ceferist Caneto: „Ştiu, a fost blat, toată lumea a cunoscut rezultatul final încă din 14 iunie, anul trecut, ora 16:17”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 23:03

CFR-VICTORIE! Tulai, unde-i Vinicius?! Ţucu-goooool! Hai, Colţescule, ştiam că se joacă pân’ la primul gol. Atenţie, băieţi! Bravo, Arla! x2! Mai atent, Ema! Iooooi!... Hai că putem reveni. No, aşe, Djoko-gooool!

Neluțu ar trebui să fie mândru și mulțumit că investește la CFR. Poate el da cu Mastercardul așa goluri cum dă cu Țucu și Djoko?! No, mă băieţi, s-a meritat să staţi la poveşti cu Colţescu? Păcat, Culio out pentru Ovidiu. Bine căzut, Bilel! Deac-goool! Uffff!

Ştiu, a fost blat, au furat pentru noi şi arbitrii, toată lumea a cunoscut rezultatul final încă din 14 iunie, anul trecut, ora 16:17, totuşi, eu mă simt ușurat de o mare apăsare. Altă viaţă! Nu există victorii uşoare în play-off. 10 etape ca o ruletă rusească. Noi am trecut de primul hop, presiunea s-a mutat în ograda urmăritoarelor. Aşteptăm relaxaţi restul meciurilor etapei, doar-doar va creşte valoarea victoriei noastre de azi prin două rezultate din categoria „Fericire maximă”: victorie Viitorul şi egal în Bănie. :)

Felicitări Alin, felicitări jucătorilor! Un meci gestionat foarte bine în teren, în ciuda mizei, a presiunii permanente. Pare că ne-am jucat cu focul, dar ăsta-i stilul nostru: accelerăm când trebuie, lovim când se iveşte ocazia, organizare defensivă prioritară. Trebuie să rămânem în continuare hotărâţi şi concentraţi. În etapa următoare, mergem la Ovidiu să demonstrăm că se poate ceea ce nu va putea FCSB, luni: să batem Viitorul. :)

HAI CFR!!!

Vocea peluzei este un proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu „cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (120)
francescoli1974
francescoli1974  •  11 Martie 2019, 14:33
Postat de se_rade_de_fc_fcsb pe 10 Martie 2019, 08:44

***

Aia,amatorii cum le zici celor de la Dudelange, au eliminat Legia Varșovia,au facut egal cu Betis și au dat 2 goluri Milanului, pe FCSB i -a scos locul opt actual din Austria,ce e mai rusinos oare?

francescoli1974
francescoli1974  •  11 Martie 2019, 14:29

Locul opt din Austria e mai slab decât campioana Luxemburgului care a eliminat Legia Varșovia și a făcut egal cu Betis in EL ,rusinea mai mare a fost la FCSB.

luisharcsa
luisharcsa  •  10 Martie 2019, 15:38
Postat de Florea Paun pe 10 Martie 2019, 15:01

Jura pe ce ai tu mai sfint ca titlurile CFR au fost cistigate corect. La primele 2 te umfla risul, toti conlucrau. Tii minte meciurile alea noncombat cu Dinamo si Rapid?Dar alea cu Viitorul, asa de ajutor reciproc titlu-titlu? Dar arbitrajele absolut incredibile, culminind cu meciul ala cind a dat fault la portat desi nu fusese nimeni pe linga el pe o raza de 4 metri? Sigur, aseara nu a fost blat. Dar , CFR nu a cistigat corect nici un campionat. Sigur ca au o echipa puternica. Dar......

Vad ca tot la Beto azi ramas. Ton sa-ti amintesc de o faza cu mult mai penibila. *** da pe langa minge,luft de toata frimusetea ,si surpriza penalty pentru fcsb. Voi aveti memoria cam selectiva. Sa mai spu de tudor? La un meci direct refuza sa vada jocul dur al celor de la fcsb,doua penaltyuri neacordate,clare ca lumina zilei. Nu vorbi tu de hotie,ca din gura unui fcsb-ist este penibil. Cei mai mari hoti din istoria fotbalului romanesc,sunteti voi. Joji a reusit sa fure chiat si o echipa intreaga,fosta Steaua Voi nu sunteti Steaua,sunteti echipa lui jiji si mimi,pe nume fcsb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (120)
Comentează