FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - VIITORUL 3-1

Vocea peluzei » CFR - Viitorul analizat de fanul ceferist Caneto: „Dan Petrescu, cel mai bun antrenor din lume din repriza secundă”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 09:00

O seară perfectă! No, ni mă la ei, se poate şi cu victorie, şi cu spectacol! Te las pe tine, CJ-07-CFR…

CJ-07-CFR: Prima repriză începe prost (fără Țucu), dar promițător, cu Costache în prim-plan, deși evoluează în background pe micile voastre ecrane cu diagonală. Costache iese din prim-plan odată cu golul Viitorului, cea mai spectaculoasă echipă de locul patru din România. Campioana sezonului regular/regulat (după preferințe) pare să se împiedice în play-off. Jocul la 0-0 spre 1-0 nu mai ține și la 0-1. Billel Offsaidi e orice, numai copia păstoasă a lui Țucudean nu. Deac pare din alt film, mut. Djokovic faultează sau nu. Culio ajunge de două ori la finalizare, dar fără finalizare, clipe oarecum roma-ntice, dar care denotă disperare și lipsă de soluții. Ioniță e în tribune, dar ar putea fi și pe gazon, că tot un drac ar fi. Bud așteaptă bătrânește undeva pe bancă, să salveze seara în minutul 88.

Pe fața lui DP se citește umbra din trecut de pe chipul lui Ando, cel care nu reușea nicium să mai țină pasul cu victoriile becaliene în serie din fața turmelor de echipe ce stăteau... în poziția unui anumit animal cu lână lungă. Noroc cu haita de câini, atunci...

Ieșim de la vestiare cu două puncte avans față de echipa lui Tejali și cu morcovul în sfincter. Viitorul profită de faptul că nu mai are nimic de pierdut și nici de câștigat și e foarte aproape să ne dea și golul doi. Aproape arată ca o echipă de locul trei. Noi nu arătăm deloc bine, dar hai să nu-l îngropăm încă pe Petrescu înainte să-i dăm în cap cu o cărămidă. O fi știind patronul secretos al CFR-ului de ce l-a repatriat din Dubai. Mai are vreo 40 minute să salveze Titanicul, iar Viitorul joacă de nenumărate ori mai bine decât Astra.

>>>repejor-înainte>>>

În minutul 67 se declanșează molima națională de apoplexie fecesebistă, manifestată prin murmurarea obsedantă a formulei „CaCu” (Camora – Culio), cu forma agravată „CaCuVi” (+ Vinicius) din minutul 74. Se pare că asta pățești dacă-i strici apele de 1-0 lui Dan Petrescu, cel mai bun antrenor din lume din repriza secundă.

Dacă îmi spunea cineva la pauză să-i transmit lui Cristi Bud că se anulează minutul eroic 88, l-aș fi trimis direct la Borșa. În minutul 88, Bordeianu intră vijelios spre poarta oaspeților, e faultat, iar Moutinho execută rezonabil lovitura liberă.

Meciul se termină cu un Culio pe tot terenul (ceea ce e de bine; înseamnă că n-a fost eliminat), iar Hagi cu Dan Petrescu se despart prieteni. Ce seară frumoasă...

Vocea peluzei este un proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu „cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
tonyys
tonyys  •  30 Aprilie 2019, 11:00

Cat de *** sa comentezi un blat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  30 Aprilie 2019, 10:58

In stilul obisnuit Cj 07 CFR Ne-ai lipsit cu"scrisurile" tale. Sper sa revii si pe tribuna

luisharcsa
luisharcsa  •  30 Aprilie 2019, 10:55
Postat de Andrei Ionescu pe 30 Aprilie 2019, 10:08

Intr-un campionat care e printre cele mai slabe din Europa , un fan aprins zice ca Petrescu e cel mai bun antrenor din lume. Omul spune multe cand e infierbantat! "In tara orbilor ,chiorul e imparat".

Tu chiar nu ai inteles,sau te prefaci ca nu ai intele ce si cum a scris omul? Este chia asa de greu?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează