FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

Vocea peluzei » CSU Craiova - CFR Cluj 0-0 analizat de fanul ceferist Caneto: „Speram ca jucătorii să elibereze din inerţie măcar frâna de mână trasă ferm de Bursuc”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 08:34

kiruj, pare că altoiul cu DP a prins mai repede decât ne-am fi aşteptat.«»

Speram ca jucătorii să elibereze din inerţie măcar pentru 10 minute frâna de mână trasă ferm de Bursuc. Nimic de zis, scopul a fost atins, nu ne-am ales doar cu un punct în clasament, ci am privat şi oltenii de două puncte. Totuşi, se putea mai mult, nu?

kiruj: un meci în care unii, gazdele, au vrut, dar n-au putut, alții, poate ar fi putut mai mult, dar nu prea au vrut... Nu era greu de ghicit intenția lui DP, care juca la egal în multe meciuri și în playofful trecut, în condițiile în care avantajul nostru era mult mai mic.

Începem în formula clasică, Bordeianu îl convinge pe DP că merită să fie titularizat în detrimentul lui Hoban la închidere, iar Bud îl suplinește foarte bine pe Țucu. Jucăm în 4-1-4-1, Bordeianu mătură în fața apărării, Deac și Djokovici sunt distribuiți în rolul de inter (dreapta respectiv stânga), iar Păun și Billel sunt pe margini, cu sarcini clare în apărare, iar Bud e vârful clasic.

În prima repriză vedem un meci de uzură, de mare angajament, cu două apărări bine puse la punct (în cazul nostru nicio surpriză, la gazde, în schimb, surprinde această stabilitate...). Pressingul nostru e mai degrabă unul de preîntâmpinare (sau încetinire), inițial Păun, Bud și Omranii participă la aceste „acțiuni”, apoi se revine la varianta brevetată anul trecut de DP: urcă cei doi interi (cu precădere Djokovici) lângă Cristi pentru a-i încurca pe fundașii gazdelor.

Repriza se încheie cu marea ocazie a lui Bud, care a reușit să prelungească (sau să devieze) cu capul aproape toate mingile înalte, ducând o luptă permanentă cu fundașii adverși. Cred că nici DP nu s-a gândit că „nepregătitul” Cristi va interpreta fără greșeală rolul specific ce-i revine în strategia de bază a lui („lungă și pe-a doua”), motiv pentru care fostul nostru golgeter (și campion în ediția 2009-2010) a intrat în mod cert în grațiile prețențiosului Bursuc... În partea a doua s-a întâmplat un lucru destul de rar văzut în meciurile de anul trecut: cu trecerea timpului am început să presăm mai mult, gazdele – spre lauda lor - au mai tras și ei cât au putut, dar era foarte evidentă oboseala care i-a cuprins după minutul 60.

Spre final, puteam lovi de câteva ori, dar DP nu a riscat, am atacat doar cât ne-au „obligat” gazdele. Un egal previzibil, care poate fi chiar foarte prețios, cu condiția – obligatorie - să nu pierdem nici meciul următor. HAI CFR!!!

“Vocea Peluzei”, proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu “cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
luisharcsa
luisharcsa  •  08 Aprilie 2019, 11:33
Postat de observator_federal pe 08 Aprilie 2019, 11:21

Și Deac merita un al doilea galben, cînd a oprit prin fault un contraatac în superioritate al oltenilor... Iar ce vrei tu să sugerezi, cum că oltenii ar fi jucat dur, mi se pare exagerat, având în vedere jocul în forță (tipic) practicat de clujeni... Bancu nu a mai jucat la fel de bine ca în debutul meciului din momentul în care a fost faultat (a nu știu câta oară) ieri... Avram este clar gigist dar, în primul rând, este un încurcă-lume.

Dar daca era eliminat Bancu,poate ni ci Deac u mai faulta. In rest da "albitru avram " cam atat stie.Nu cred ca a arbitrat tendentios.

luisharcsa
luisharcsa  •  08 Aprilie 2019, 11:27

Am fost echipa mai buna. Paun a jucat mai slab ,si trebuia schimbat mai repede,insa nu cu Costache ci cu Moutinho. Pacat de lipsa lui Tucu-gol si DraCulio. Aveam variante mai multe de schimbari.Nu-i bai,sa tundem oile duminica si va fi bine,mai ales ca au si ei un joc dificil la Craiova.Hai CFR!!!!Victorie!!!!

observator_federal
observator_federal  •  08 Aprilie 2019, 11:21
Postat de whiteredarad pe 08 Aprilie 2019, 11:15

1 La Craiova .Avram cel mic, a vrut cu tot dinadinsul sa nu castige CFR.Prima :Hentul lui bancu a fost atat de evident, incit nu se mai discuta. Kelici a facut 2 faulturi grosolane,-unul de rosu, cind l-a lovit in cap pe Boli-, la unul nu a primit nici macar galben, la fel si atacantul de culoare al Craiovei, si el a facut 2 galbene grosolane, la unul era sa il distruga pe Boli. A mai fost o faza de penalty, cind in careu Kelici l-a impins clar pe atacantul clujean, in prima repriza. In schimb,pentru CFR a fost generos cu galbenele 2 Mai nou FCSB aduce si comentatorii DIGI, Angheluta a spus o enormitate scandaloaasa : " Nu intotdeauna cind duci mina spre minge se da galben "-la hentul , nsanctionat al lui Bancu. Si in studio Dumitrescu, Balint si mai ales Craciunescu au fost anti CFR, legandu-se de "jocul inestetic" al clujenilor. Se vpare ca Ciobanul isi pune, in joc, "toate tunurile", insa sincer nu vad cum sa bata la Cluj.

Și Deac merita un al doilea galben, cînd a oprit prin fault un contraatac în superioritate al oltenilor... Iar ce vrei tu să sugerezi, cum că oltenii ar fi jucat dur, mi se pare exagerat, având în vedere jocul în forță (tipic) practicat de clujeni... Bancu nu a mai jucat la fel de bine ca în debutul meciului din momentul în care a fost faultat (a nu știu câta oară) ieri... Avram este clar gigist dar, în primul rând, este un încurcă-lume.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează