LIGA 1  ·  VIITORUL - CFR 0-1

Vocea peluzei » Viitorul– CFR 0-1 analizat de fanul ceferist Caneto: „Avem echipă, probabil și antrenor. Am reuşit să trecem şi de această haltă, fără să deraieze locomotiva”

Sambata, 16 Martie

Salut, CJ-07-CFR! Am reuşit să trecem şi de această haltă, fără să deraieze locomotiva. Ce părere ai?

„Cum sărăcia bați echipa regală când nu poți conta pe letalul Țucudean?”, l-am întrebat pe Ole Gunnar. „Șezi blând, știe Alin Ilie...”, mi-a răspuns acesta într-o mancuniană stâlcită în bătaie.

N-am stat. Știam că după seria de blaturi imaginare cu Viitorul (i-am făcut campioni, ne-au făcut campioni), meciurile următoare sunt mediocre și bune. Omrani, Păun, Deac sunt mai mult schimbători de macaz, pasatori, decât locomotive penetrante. Și atunci, cine dă golul victoriei? Mizez pe Djokovic, genul de jucător pe care nu l-aș vrea într-o echipă adversă, apoi pe Ioniță, jucător inteligent, capabil să dea semnalul descătușării, iar în final pe Vinicius, care rareori sare la cap degeaba.

Prima repriză nu-mi ridică tensiunea, îmi păstrează doar colesterolul ridicat. Printre semiocaziile Viitorului și cea a lui Ioniță, mai scap câte un căscat. Ne mulțumim cu un egal de avarie?

Repriza a doua mă lămurește că Alin Ilie are așteptări mai înalte decât spaimele mele. CFR dă drumul la joc, iar ocaziile se înmulțesc prin diviziune. Și Viitorul încearcă să câștige, dar azi îl are în teren, pe toate pozițiile, pe trădătorul Șut.

”YES!” vine după golul ardelenesc bine făcut de surpriza numită Păun! Eternul copil din Gruia latră mai mereu, dar mușcă peste 6-7 etape. Nu și astăzi. Pasa de la Djoko e prea bună, preluarea prea de calitate, șutul prea în plasă.

Ținem de scor cu eleganță. Prelungirile se scurg numai așteptând ca Omrani să părăsească terenul.

Inspirată revenirea lui Boli, chiar și fără Mister, bun și Bordeianu, excelent șomajul lui Arlauskis, superb procentajul lui Alin Ilie. Mai sunt 8 etape. Avem echipă, probabil și antrenor, ne mai trebuie doar ceva puncte.

HAI CFR!

Citește și:

Vocea peluzei este un proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu „cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

 

Comentarii (32)

luisharcsa  •  18 Martie 2019, 07:09
Postat de Stefan Spiridon pe 17 Martie 2019, 21:06

Vocea Peluzei ar trebui să cuprindă doar FCSB și Craiova.

Nu prea inteleg ce vrei sa spui. Poti sa ma lamurest te rog.

Stefan Spiridon  •  17 Martie 2019, 21:06

Vocea Peluzei ar trebui să cuprindă doar FCSB și Craiova.

juliusmad  •  17 Martie 2019, 15:27
Postat de Alexandru Tomescu pe 17 Martie 2019, 10:01

Esti frustrat rau.CFR>FCSB,DUDE>CFR rezulta DUDE>FCSB.Q.E.D.

...la mintea ta:))

Vezi toate comentariile (32)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off