FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID 2-0

Vocea tribunelor! » Suporterii clujeni şi rapidişti au făcut spectacol la Mediaş

Suporterii celor două echipe şi-au respectat tradiţia
Suporterii celor două echipe şi-au respectat tradiţia

Articol de , - Publicat duminica, 31 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2011 22:20

Suporterii celor două echipe şi-au respectat tradiţia şi renumele căpătat pe arene şi-au oferit un spectacol fonic agreabil.

Ce frumos e meciul cînd spectatorii cîntă din toate glasurile! Fotbalul a fost trăit la intensitate maximă aseară de către clujeni şi rapidişti, deşi toţi erau pe un stadion ce nu le aparţine. Renumele şi l-au respectat şi unii, şi alţii acolo, în perimetrul arenei. Tribuna a doua a fost zguduită de fiecare dată cînd cei 4.000 de reprezentanţi ai "şepcilor roşii" au ţopăit împreună. De partea cealaltă, giuleştenii au păstrat ritmul melodiilor proprii, nefiind intimidaţi că erau de 10 ori mai puţini.

Ce frumos e fotbalul cînd suporterii lasă deoparte înjurăturile birjăreşti şi cîntă cu patos melodiile lor! Aşa parcă nu se mai resimte diferenţa dintre ai noştri şi grupurile de fani din Anglia, Italia sau Germania. Iar golurile au fost savurate şi trăite la intensitate maximă, mai ales că spectacolul din tribune a mers mînă în mînă cu cel din iarbă.

Doi cu doi la spital
Rivalitatea dintre "şepcile roşii" şi rapidişti s-a soldat cu victime. Înainte de startul partidei, în jurul orei 19:00, s-a iscat o încăierare între două grupuri de suporteri şi cîte doi fani din rîndul celor două tabere au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Pînă să intre în stadion, cele două galerii au stat faţă în faţă, pe 15 metri, despărţiţi doar de jandarmi, iar ardelenii i-au acuzat pe bucureşteni că au provocat incidentul şi au bătut nişte puşti veniţi de la Cluj să-şi încurajeze formaţia.

Inbox
- O surpriză în primul 11 al lui Ionuţ Badea: Sebi Achim, adus în această vară de la Gloria Bistriţa, a fost titular în locul lui Unguruşan, ultimul neavînd o evoluţie foarte apreciată în prima rundă la Mioveni.
- Rapidiştii au fost duşi ieri dimineaţă de către Răzvan Lucescu la Grădina Zoologică din Sibiu pentru a se destinde înaintea deplasării la Mediaş.
- Fotbaliştii lui Gaz Metan au urmărit meciul de la hotelul aflat chiar lîngă tribuna oficială.
- Florin Bratu, atacantul Mediaşului, s-a întreţinut aseară înainte de meci cu jucători din ambele tabere cu care a fost coleg la Dinamo, respectiv Niculescu, Matache, Boştină, Cristea, Alexa şi Burcă.
- Mijlocaşul rapidist Deac a fost întîmpinat cu ostilitate de către suporterii lui U prezenţi pe arenă, aceştia neuitînd că jucătorul împrumutat de Schalke a fost crescut la rivala "şepcilor", CFR Cluj.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ligax
ligax  •  01 August 2011, 08:35

Un spectacol frumos atat in tribune cat si in teren!

danakaka
danakaka  •  01 August 2011, 00:22

Adevarat! Asta da duel cu Petrolul! Ce steaua, ce dinamo??? Va fi nebunie la Buzau! Dumnezeu va decide ce si cum! :P

double07
double07  •  01 August 2011, 00:03

atmosfera a fost frumoasa, cu exceptia petardelor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează