FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Vocile Gazetei » Dinamo - Rapid, comentat live de Eduard Apostol, Remus Răureanu și Cristian Geambașu

Dinamo - Rapid, comentat live de Eduard Apostol, Remus Răureanu și Cristian Geambașu
Dinamo - Rapid, comentat live de Eduard Apostol, Remus Răureanu și Cristian Geambașu

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 22:35 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 22:48

Derby-ul Dinamo - Rapid a fost comentat live pe GSP.ro de Eduard Apostol (reporter GSP), Remus Răureanu (reporter GSP) și Cristian Geambașu (editorialist GSP). Mai jos găsești opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză şi de la final.

Dinamo - Rapid 1-1. Final:

Eduard Apostol: „Fotbalul îți dă na-na! Fie când stai prea mult la cutie, cazul Rapidului, fie când îți lași prea mult adversarul să te călărească, speța lui Dinamo pe final de meci. Goluri de pus în ramă. 

Al lui Torje a adus aminte de o altă reușită prodigioasă, decisivă, împotriva Rapidului, pe 15 august 2010, dar rolul de locomotivă al echipei, jucat de Gabi, nu a fost de ajuns pentru ca Dinamo să obțină o victorie-remontada. Carnat le-a refuzat renașterea rivalilor”

Remus Răureanu: „E ca un simbol golul pe care l-a marcat Torje, el și Dinamo pot sa renască împreună, un talent consumat cam de pomana și un club imens chinuit de prezent. Punctul nu influențează cu mult clasamentul, dar meciul e un semn ca roș-albii ar putea să-și revină, deși ei rămân cu frustrarea că au pierdut puncte pe care le aveau ca și câștigate

Cristian Geambașu: „Golul-blitz al lui Torje din pasa lui Sorescu este o reușită de autor. Dar într-un fel acesta încununa rigoarea tactică impusă de profesorul Rednic contra autodidactului Iosif. 

Autocontemplativi două treimi din meci, rapidiștii s-au trezit prin suflul proaspăt adus de Rareș Ilie, Alami, dar mai ales Ioniță și Carnat, coautor și autor la frumosul gol egalizator al giuleștenilor. O partidă cu chip de derby doar în ultimul sfert de oră. Sfertul academic!”

Dinamo - Rapid 0-0. La pauză: 

Eduard Apostol: „Dinamo are puls! Atacă, joacă din adâncul inimii, dar Torje nu poate face totul de unul singur. Într-o epocă a nesinguranței, a fricii și a falsei toleranțe, Doamne ajută ca Alex Răuță să fie bine, fiindcă s-au mai văzut episoade negre în acea zonă de lângă Spitalul de Urgență! 

Un deja vu și pe chipul lui Rednic... Rapid așteaptă, sperând ca Dragoș Grigore să nu fie coautor la vreo reușită a echipei unde a fost căpitan și, mai ales, la o greșeală pe care «câinii» ar putea-o comite în orice moment. Vor urma goluri în partea secundă

Remus Răureanu: „Egalul pare să fie bun pentru ambele și amândouă se comportă ca și cum l-ar accepta. Doar vreo fază fixă sau vreo greșeală mare ar putea să miște tabela. Atmosfera de derby o face pe Dinamo să pară mai bună decât este”

Cristian Geambașu: „Amintirile îngheață cheful de fotbal, așa că accidentarea-colaps a lui Răuță aruncă în plan secundar jocul. Până la intrarea ambulanței, debutantul Espinosa și Torje fuseseră cei mai activi dinamoviști, în vreme de Dragoș Grigore se remarcase ca cel mai bun pasator. 

Problema este că el joacă acum la Rapid. Care Rapid a dat senzația că a rămas în contemplarea victoriei din fața CFR-ului. Fotbal puchinos pe un teren de liga a 4-a. Îngrijorător este că pe margine se încălzea dinamovistul Neicuțescu. Nu pentru un meci de lupte categoria grea, deși așa arată

Dinamo - Rapid. Înainte de meci:

Eduard Apostol: „Este momentul lui Sorescu, indiferent unde l-ar duce faza. Acum, poate să le închidă gura tuturor. Sau să și-o coasă pe a lui! «E prea mică lumea. Întâlnim la fiecare pas numai umbre», a spus un Sorescu celebru, Marin Sorescu. E o motivație, nu versuri de manea, 

Deian. De urmărit Măgureanu, respectiv Bălan, cred că Torje va marca din nou contra giuleștenilor! Rapid? Favorită din toate punctele de vedere ale prezentului. Dar și o răsfățată a sorții schimbătoare

Remus Răureanu: „Probabil că Rapid e tot în 5-4-1, cu Belu pe banda dreaptă și cu Hlistei pe stânga. Rednic a mai adus jucători, a condus antrenamente, e un moment în care el trebuie să-și asume rezultatele și jocul. Rapidul nu e obișnuit să atace, Dinamo e incapabil să avanseze în fața cuiva. Poate că va rezulta, totuși, un meci frumos

Cristian Geambașu: „Odinioară, Dinamo - Rapid era un derby. Acum e un meci între o echipă cu 7 puncte, Dinamo, și alta cu 21, Rapid. De 3 ori mai mult. Dar este un meci care răspunde la întrebarea: cum e mai sănătos? 

Să treci prin purgatoriul diviziilor inferioare, ca giuleștenii, de unde vii mai curat, sau să agonizezi ca Dinamo, fiecare meci fiind pasul de la purgatoriu spre infern? Contează că Rednic e mai antrenor ca Mihai Iosif sau e decisiv că lotul Rapidului, cu Săpunaru, Dragoș Grigore, Stahl, Sefer sau Albu pare un fel de Bayern contra lui Union Berlin? Ne vom lămuri repede. La pauză, dar mai ales la final”

Totul despre Dinamo - Rapid:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
visiniujohn
visiniujohn  •  23 Octombrie 2021, 23:51

Meci slab facut de Rapiduletul meu . Scor echitabil care nu ajuta pe nimeni . Sa dea dzeu sa aiba si dinamo stadion nou,ca e o adevarata catastrofa acest teren

318812238881711
Marco Marco Popa  •  23 Octombrie 2021, 23:10

Vad ca nu se spune nimic de greselile de arbitraj... penalty clar in prima repriza facut de sapunaru si galben f clar , dar neacorcat lui dandea... in schimb, pe dinamovisti nu i a iertat!

dora
dora  •  23 Octombrie 2021, 23:08

Rapidulețul a jucat slăbuț și a obținut, cu ceva noroc, un punct pe final !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close