FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VOINŢA SIBIU, DUMINICĂ ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Voinţa n-are nici o şansă, Herea a pus mîna pe Vasilică :)

Sursa foto: pagina de Facebook a lui Ovidiu Herea
Sursa foto: pagina de Facebook a lui Ovidiu Herea

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 aprilie 2012 15:15

Rapidul lui Răzvan Lucescu joacă mîine cu Voinţa Sibiu şi are nevoie de cele trei puncte care să o apropie la doar 4 lungimi de liderul CFR. Ca să fie sigur că nu le scapă victoria, Herea a pus mîna pe Vasilică, să-i poarte noroc. :)

Fotografia a fost postată de rapidist pe pagina sa de Facebook şi a fost făcută, cel mai probabil, după antrenamentul de azi.

Răzvan se teme de meciul cu sibienii: "Îi apreciez enorm, arată meci de meci devotament total, sacrificiu. Au au antrenor pasionat, a strîns echipa foarte bine, joacă doar din plăcere. Pentru noi va fi extrem de greu, sîntem epuizaţi şi fizic, şi mental. Ne-am descărcat complet de toate bateriile. Nu aveam nevoie de un adversar ca Sibiul, care aleargă foarte mult", a declarat antrenorul Rapidului.

Nu ştim, însă, dacă şi el s-a fotografiat cu Vasilică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
sorineldobre
sorineldobre  •  15 Aprilie 2012, 11:18

Pentru noi va fi extrem de greu, sîntem epuizaţi şi fizic, şi mental. Ne-am descărcat complet de toate bateriile. Nu aveam nevoie de un adversar ca Sibiul, care aleargă foarte mult", a declarat antrenorul Rapidului. Am pus cu copy-paste din declaratia lui razvan lucescu . pai mie asta-mi suna ca si cum suntem deja invinsi. asta-i declaratie de antrenor inainte de meci ? de ce dracu` suntem epuizati fizic si mental razvane ?de ce ne-am descarcat toate bateriile razvane ? ce mare cacat am facut ? nu ti-e rusine ?

bogdan1407
bogdan1407  •  15 Aprilie 2012, 09:54
Postat de viezure pe 14 Aprilie 2012, 18:11

Herea face poza cu Gigi Becali , asa trebuia sa se numeasca articolul =]

da:)))))))))))))))

wollt
wollt  •  15 Aprilie 2012, 07:47

█████████████████████████████████ - -████───..▀██████▀───.███▄────── -█──────────█───────█──█───── -█────────▀███▀─────███▄───── -█──────────█───────█──█▄──── -████───────█───────█───█──── - ████████████████████████████████

Vezi toate comentariile (33)
Comentează