FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Vojnovici răspunde celor care spun că nu merită să fie căpitan la Dinamo: "Eu dau totul pentru echipă"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 10:49

Alioşa Vojnovici, transferat în această vară de Dinamo, a fost numit căpitan al echipei, după doar un meci.

Croatul a răspuns după meciul cu Viitorul celor care au spus că nu merita să fie căpitan.

"Eu îi ascult doar pe coechipieri, pe antrenorul care mi-a oferit această șansă și pe fanii ce mi-au acordat sprijinul lor. Asta e tot ce contează pentru mine.

Cît timp am banderola, o voi purta cu onoare, iar dacă pe viitor cineva o va merita mai mult, nu am nici o problemă să i-o dau. Eu dau totul pentru Dinamo, indiferent dacă am sau nu banderola", a spus Vojnovici.

Marius Niculae a criticat decizia

Marius Niculae, fost jucător la Dinamo, a criticat decizia lui Rednic de a-l numi pe Vojnovici căpitan.

"Nu mi se pare normal ca Vojnovici să fie căpitan, pentru că este un jucător transferat în această vară și nu-l cunoștea nimeni.

Din punctul meu de vedere s-a făcut o greșeală. La Dinamo mai sînt Matei sau Nedelcearu, care meritau să fie căpitani. Acest străin nu cred că știe ce înseamnă Dinamo. El a jucat unde a jucat, iar Dinamo e o echipă mare", spunea Niculae la DigiSport, în urmă cu o săptămînă.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (5)
versand
versand  •  27 Iulie 2015, 16:57

Subiect jenant intretinut de presa...Asta a decis antrenorul...PUNCT

geo.b.
geo.b.  •  27 Iulie 2015, 15:52

Nu mi se pare normal ca sa judeci tu pe antrenor.Tu daca nu ai fi fost platit gras,la aceasta echipa,tie nu ti-ar mai fi curs "sange alb rosu" prin vene,ca ar fi fost de alta culoare,poate chiar rosu albastru.In ani care i-ai petrecut la dinamo tie ti-a curs BANI PRIN VENE SI ATAT.Asa ca nu mai judeca tu pe altii.

zecs93
zecs93  •  27 Iulie 2015, 15:44
Postat de bogat pe 27 Iulie 2015, 12:50

da, a vorbit si Marius sa nu taca. Matei nu are calitati de capitan iar nedelcearu nici macar nu e om de baza in echipa, abia si-a sters mucii, nu are personalitatea si ascendentul necesar sa se impuna la echipa. E de tot rasul ce zice Marius ca 'acest strain nu stie ce inseamna Dinamo'. Adica Matei si Nedelcearu stiu ce inseamna Dinamo, doi componenti ai cele mai slabe echipe Dinamo din istorie si niste jucatori ce nu au stofa de lideri in teren si nici nu arata ambitie de a face mai mult. In ideea asta croatul e ambitios si peste toate e un avantaj ca nu stie ce inseamna Dinamo din ultimii ani. Este exact ce trebuie in acest moment daca dorim sa vedem o echipa Dinamo mai puternica. Nu e mare jucator dar are dorinta si e luptator, adica exact ce trebuie sa fie un capitan. E o alegere foarte buna in conditiile date. Despre Matei si Nedelcearu stim deja ce nivel de suficienta au si ce ar putea transmite coechipierilor. Matei ar putea fi capitanul vestiarului eventual, un fel de lider sindical al echipei care sa ceara program de munca mai scurt, bonusuri mari daca echipa ramane in prima liga si niciun obiectiv mai de Doamne-ajuta gen podiumul la final de campionat.

pai marius niculae a fost coleg cu *** 2 si normal sa-si apere tovarasii de pahar !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează