FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Adam Nemec, despre viitorul său: „Lucrurile merg bine, mi-ar plăcea să rămân”

Adam Nemec, la FC Voluntari // foto: Imago Images
Adam Nemec, la FC Voluntari // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 14:43 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 16:00

În cadrul conferinței de presă premergătoare duelului dintre CS Mioveni și FC Voluntari, antrenorul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu, a declarat că oficialii clubului au demarat discuțiile pentru prelungirea înțelegerii cu Adam Nemec (36 de ani). Atacantul slovac neagă, dar admite că vrea să continue la Voluntari.

Adam Nemec a semnat cu FC Voluntari în vara lui 2021 și s-a integrat foarte bine în echipa pregătită de Liviu Ciobotariu. Atacantul slovac, ajuns la 36 de ani, a înscris 5 goluri în 20 de meciuri pentru echipa ilfoveană. 

Contractul îi expiră la finalul sezonului, motiv pentru care antrenorul Liviu Ciobotariu a spus că „cei din conducere sunt în discuție cu Adam pentru a-i prelungi contractul”.

Întrebat despre acest aspect, Nemec a negat, dar a precizat că i-ar plăcea să rămână la Voluntari, în cazul în care acest lucru îi va fi propus.

Edjouma e jucătorul lui FCSB + pentru cine insistă Gigi
FCSB
Edjouma e jucătorul lui FCSB + pentru cine insistă Gigi

Adam Nemec: „Mi-ar plăcea să rămân aici”

„Nu e o întrebare pentru mine, trebuie să întrebați conducerea, pe Bogdan (n.r. - Bălănescu, directorul general). Nu am auzit de vreo ofertă până acum. Deocamdată, nu este adevărat. Vreau să continui să joc fotbal. Dacă echipa ar conta pe mine, mi-ar plăcea să rămân aici. Dacă nu, voi merge altundeva. Lucrurile merg bine aici, mă simt confortabil, nu văd motive pentru a pleca”, a declarat Nemec.

Referitor la declarațiile lui Liviu Ciobotariu, care a afirmat că „avem nevoie de Adam, este un jucător pe care ne vom baza”, Nemec a spus: „Sunt vorbe frumoase, apreciez asta. Voi vorbi cu conducerea, mai devreme sau mai târziu, și vom găsi o soluție. Sau nu, rămâne de văzut”.

Știu că cei din conducerea clubului sunt în discuție cu Adam pentru a-i prelungi contractul.
Dacă am intrat în discuția asta, înseamnă că este clar că avem nevoie de el, este un jucător pe care ne vom baza. Totul va depinde de el, nu știu dacă va accepta sau nu.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Dinamo, luată tare înainte de meciul direct: „Ar fi rușinos să nu câștigăm! Doar un ghinion extraordinar ar face să nu câștigăm”

Gigi Becali îl scoate din echipă pe fotbalistul despre care a spus că va fi „cel mai mare din România”: „Nu va mai fi titular”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează