FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CFR 0-4

VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-4 // Dan Petrescu nu a venit la interviurile de la final! Explicația lui Minteuan: „Nu știu, am înțeles că trebuie să plece repede undeva”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 22:00

CFR Cluj a învins FC Voluntari, scor 4-0, și termină anul 2019 pe primul loc. Dan Petrescu (52 de ani) nu a venit la interviurile de la final, „secundul” Alin Minteuan (43 de ani) fiind omul care l-a înlocuit.

Antrenorul campioanei nu s-ar fi simțit bine, anunță TV Digi Sport. Alin Minteuan are însă altă variantă: „Nu știu, am înțeles că trebuie să plece undeva, mai repede. Acesta e motivul. Va da și o masă, mergem acum acolo (n.r. Dan Petrescu împlinește 52 de ani duminică)”. 

Minteuan e sigur că interdicția la transferuri primită de CFR nu va afecta parcusul „feroviarilor”: „Avem un lot valoros și numeric. Nu e o problemă. E ceva administrativ, îi lăsăm pe cei din conducere să rezolve această problemă. Deocamdată nu se știe nimic concret, probabil sunt simple speculații. Mai este și decizia care va veni de la TAS”.

„E adevărat, am încercat să îl facem să se răzgândească, dar sunt probleme foarte delicate la Culio. Când e vorba de familie, nu știu dacă cineva merită să intervină. Ar trebui lăsat să decidă singur”
Alin Minteuan

Vezi și:

VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-4 // VIDEO+FOTO Campioana defilează în ultimul meci al anului și termină 2019 pe primul loc!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10211194838578395
Ovidiu Tuca  •  22 Decembrie 2019, 09:29

Adica bate pe Celtic Glasgow cu 2-0 si facea blat cu Voluntari????CFR Cluj este pe primul loc daca nu stiati iar Voluntari pe ultimul. Domnule Calin cand scrieti va ganditi inainte sau dupa?

1763887750508605
Calin Francu  •  22 Decembrie 2019, 08:56

Nu mai zice nimic de blat . Acum nu mai intereseaza pe nimeni cum a jucat Voluntariul daca juca cu fcsb si se termina 4-0 toti spuneau ca a fost blat ca pandele ca uitati cum sa-au dat la oparte fundasi adversi etc.etc. Asta nu e fotbal astia de la voluntari numai blaturi fac joaca dupa interes . Ar trebui sa retrogradeze . Plus ca Andone si Bergodi au fost la cfr si s-a vazut din plin acest lucru . Cum sa-i deranjeze . Asa normal ca cistigi campionate daca ai echipe care trag pentru tine si *** cind joaca in meci direct.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează