FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR 0-1

FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-1. Nici suspendarea nu-l poate opri pe Dan Petrescu: „L-am auzit și din tribună!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 23:28 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 00:12

CFR Cluj a reușit să o învingă pe FC Voluntari, scor 0-1, în etapa a opta a Ligii 1, chiar dacă a schimbat 8 jucători față de partidata cu ȚSKA Sofia, din Europa League.

După meci, Alexandru Chipciu s-a arătat mulțumit de rezultatul partidei și a vorbit despre meciul cu Young Boys, programat joi, de la 22:00: „E bine că am câștigat. Cred că am avut mai multă putere în a doua repriză. Ne gândeam că o să fie dificil, fiecare meci este. Din afară, fotbalul din România nu pare greu, dar în teren vă asigur că e destul de greu. Avem un lot de numeros și de valoros. Cred că avem cel mai valoros din Liga 1. Jucăm din trei în trei zile din fericire. E foarte bine că jucăm în Europa, avem șansa să demonstrăm cu toții că avem valoare. Având în vedere că jucăm în cupele europene, vin și banii de la UEFA”.

„Va fi foarte greu cu Young Boys”

Chiar dacă ardelenii vin după o victorie cu 2-0 în grupele Europa League, Chipciu crede că nu îi așteaptă un meci ușor cu elvețienii de la Young Boys și speră la un rezultat pozitiv: „L-am auzit pe Mister și din tribună. Am avut ședință cu el la hotel. Bine că am câștigat. Cu Young Boys? Va fi greu, cred că sunt peste nivelul celor de la ȚSKA Sofia. Au luat campionatul, dar noi sperăm să strângem puncte.

+38 FOTO

Mai multe știri din Liga 1:

Accidentare gravă în tabăra lui CFR Cluj » Dan Petrescu și-a pus mâinile în cap

DDB, prima reacție după haosul de la Dinamo! Pablo Cortacero, în vizorul dinamoviștilor: „Avem un patron care nu e patron! Banii n-au ajuns niciodată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează