FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-1

Constantin Budescu nu le dă nicio șansă foștilor colegi de la FCSB în lupta pentru titlu: „CFR o să câștige campionatul și anul ăsta”

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 22:30 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 22:42

FC Voluntari - CFR Cluj 0-1. Constantin Budescu, mijlocașul ilfovenilor, crede că lupta la titlu este încheiată după victoria ardelenilor.

„Am început foarte bine, am avut câteva ocazii după care ei ne-au marcat gol și asta a fost istoria meciului. Am încercat să aducem mingea în fața porții să marcăm, dar din păcate nu am reușit. O echipă bună, solidă. Se știe asta de câțiva ani, nu de acum și probabil că o să câștige campionatul și anul ăsta că au avantaj destul de mare în momentul de față. 

Obiectivul nostru este să ajungem în play-off. Din păcate nu am reușit să ajungem până în acest moment, mai avem un ultim meci și sper să reușim”, a declarat Constantin Budescu la flash-interviu.

Întrebat dacă se teme de jocuri de culise înaintea ultimei etape din sezonul regular, Budescu a răspuns: 

„Nu mă tem de nimic, tot timpul m-am gândit la echipa mea pe unde am jucat, nu sunt genul. Eu încerc să-mi fac treaba la echipa mea, nu mă interesează de celelalte echipe. 

Nu am discutat acest lucru (n.r. - prelungirea contractului), este devreme și mai sunt multe meciuri de jucat. Am semnat până în vară, orice e posibil. Am semnat acum două luni, nu m-am gândit la nimic până acum”, a mai precizat Budescu.

Cele mai tari imagini din meciul FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

+10 FOTO

Cum stau FC Voluntari și CFR Cluj în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ce a spus Toni Petrea despre plecarea de la FCSB: „Nu mă afectează”

Transferul lui Dinamo, blocat la comisii » Decizia luată azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
geogeo
geogeo  •  02 Martie 2022, 23:59

Nu se poate Budi, cum sa crezi asa ceva? Face Becali revolutie la FCSB, il baga pe Tavi Popescu in poarta, fundasi laterali pe Coman si Tanase, fundasi centrali pe Vali Gheorghe si Olaru, la mijloc pe Mamut, Cretu si Andrei Vlad iar in atac pe Vinicius, Ov.Popescu si Edjuma si surprinde pe toata lumea, o sa cada toti pe spate. Adversarii o sa ramana blocati si cu gura cascata de inovatiile tactice mirobolante ale lui Nea Gigi, Dan Petrescu va da in balbaiala in fata unei asemenea provocari si uite asa va iesi (din nou) FCSB campioana. N-ai cum sa pierzi titlul cu inventiile "geni(t)ale" ale lui Nea Gigi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează