FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce a spus Toni Petrea despre plecarea de la FCSB: „Nu mă afectează”

Toni Petrea
Toni Petrea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 17:59 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 18:45

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului dintre FC Argeș și FCSB, Toni Petrea (46 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, a vorbit despre viitorul său pe banca vicecampioanei României.

Toni Petrea a dezvăluit că încă nu a luat nicio decizie contractului său cu FCSB, care expiră la vară. Tehnicianul roș-albaștrilor s-a arătat deranjat de faptul că se discută despre înlocuirea sa în urma primului eșec de la revenirea la echipă.

Acuzaţii de blat pentru FCSB și Farul: „Sper să nu mai trăim momente ca pe vremea Cooperativei lui Jean Pădureanu”
FC ARGEȘ
Acuzaţii de blat pentru FCSB și Farul: „Sper să nu mai trăim momente ca pe vremea Cooperativei lui Jean Pădureanu”

„Atât timp cât sunt aici mă gândesc doar la ceea ce am de făcut. Nu am discutat cu nimeni în privința viitorului meu la echipă. Eu am contract până la finalul sezonului. Vom vedea dacă voi rămâne sau nu. Nu știu de ce se discută după doar un singur meci pierdut despre așa ceva. 

Pentru mine, faptul că se discută despre înlocuirea mea nu mă afectează, sunt aici și mă gândesc la ceea ce am de făcut. În general nu-mi place să dau vina pe jucători și nu vreau să pun presiune pe ei”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă. 

Marius Croitoru și Ilie Poenaru, antrenorii doriți în locul lui Toni Petrea

GSP. ro a anunțat în exclusivitate zilele trecute că din vară se pregătește aducerea unui nou antrenor la FCSB. Pentru banca tehnică există două variante, ambele din Liga 1, fiecare susținută în parte de Gigi Becali și de MM Stoica.

Patronul Gigi Becali îl dorește pe fostul tehnician al Clinceniului și al Mediașului, Ilie Poenaru, în vreme ce managerul îl susține puternic pe Marius Croitoru, „principalul” lui FC Botoșani. 

Regula ultimilor ani a arătat că antrenorul care n-a luat titlul cu FCSB a fost îndepărtat din funcție la finalul sezonului. Lista îi cuprinde pe Toni Petrea, Bogdan Vintilă, Mihai Teja.

Primul dintre ei e aproape de a avea soarta din urmă cu un an, când a terminat pe locul secund, după CFR. Aproape sigur, FCSB va trece, din nou, la schimbarea tehnicianului, iar patronul și managerul au, fiecare, câte un favorit principal.

Citește alte știri din Liga 1:

Transferul lui Dinamo, blocat la comisii » Decizia luată azi
DINAMO
Transferul lui Dinamo, blocat la comisii » Decizia luată azi
O nouă depunctare în Liga 1, s-a schimbat „lanterna roșie”!
SANCȚIUNE
O nouă depunctare în Liga 1, s-a schimbat „lanterna roșie”!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  04 Martie 2022, 06:58

Daca nu te afecteaza, du-te! Esti catelusul de plus al farsorului din Pipera, un "gudurau" care chiar si la flas-interviu te bucuri, rostind niste fraze sterpe, lipsite de orice gand ca ar fi rostite de un antrenor-fals surogat! Repet: "Daca nu te afecteaza plecarea de la pseudo titlu de antrenor, du-te Toni, duuuuu... te!" Oricum ai fost cel mai prefacut "specialist in vorbe mestesugite care nu trebuie sa dezvaluie faptul ca toate covintele rostite de tine sunt fraze menite a ascunde postura de papusa care antrenezi o saptamana intreaga si apoi faci ceea ce dicteaza acest malefic individ care se crede mare antrenor.

alexny
alexny  •  03 Martie 2022, 00:45

atita timp cit MM este la echipa nu va fi performanta / eu cred ca creaza probleme la echipa intentionat / nu as fi surprins daca s-ar afla ca este corupt si il lucreaza pe Becali si pe jucatori / are alte interese

Vezi toate comentariile (2)
Comentează