FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Acuzaţii de blat pentru FCSB și Farul: „Sper să nu mai trăim momente ca pe vremea Cooperativei lui Jean Pădureanu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 17:26 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 18:01

Jean Vlădoiu, președintele celor de la FC Argeș, îi acuză pe cei de la FCSB că nu și-au apărat corect șansele în meciul de etapa trecută cu Farul, principala contracandidată a argeșenilor la play-off. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere din acest sezon pe teren propriu, scor 0-2. 

Cu victoria de pe Arena Națională din etapa trecută, Farul s-a distanțat la 3 puncte de FC Argeș, prima echipă aflată în afara play-off-ului.  Jean Vlădoiu s-a arătat nemulțumit de modul cum FCSB a jucat împotriva trupei lui Hagi și trage un semnal de alarmă.

Adrian Mutu, prezentat oficial de Rapid » Primele declarații ale antrenorului: „E o mare responsabilitate”
RAPID
Adrian Mutu, prezentat oficial de Rapid » Primele declarații ale antrenorului: „E o mare responsabilitate”

„Nu ne mai gândim la play-off după ce am văzut meciul cu Farul! Am văzut ce s-a întâmplat cu FCSB. Ce să mai?! Nu are niciun sens. Noi ne-am consolidat locul 7 și o să jucăm pentru puncte. Nu ne temem de arbitraj, pentru că FC Argeș nu a avut probleme din punctul ăsta de vedere. Sper să câștigăm măcar așa, pentru moralul nostru. 

Eu cred că pe toți ne-a surprins. Când evoluezi împotriva unei echipe care se bate să câștige titlul și se joacă de asemenea manieră, să aibă meciul la discreție din primele cinci minute până în minutul 90! Dominarea ca dominare, dar vorbim de ocazii! Farul putea să mai dea vreo două-trei goluri! Ce să spun? Noi ne jucăm șansa noastră. 

Va fi un play-out foarte interesant și greu. Noi ne vom bate și cu FCSB, dar va fi cu siguranță un meci foarte greu. Repet, vor arăta altfel față de meciul cu Farul. Să câștigăm noi meciul ăsta și la Botoșani va fi care pe care. O să vedeți diferență și de atitudine și tot ce vreți!”, a declarat Jean Vlădoiu potrivit Fanatik.

Jean Vlădoiu: „Sper ca pe viitor să nu mai avem parte să trăim timpurile când era domnul Jean Pădureanu cu acea Cooperativă”

Președintele Argeșului este convins că FCSB va arăta cu totul diferit în partida contra echipei sale decât a făcut-o cu Farul.

„Va fi un alt FCSB. Sunt ferm convins, dar și noi suntem la fel de montați. Cred că era mai interesantă lupta dacă nu ar fi câștigat cei de la Farul pe Național Arena. FCSB a demonstrat ce forță are, mai puțin în meciul cu Farul Constanța! Chiar sunt curios să vedem cum va juca FCSB cu noi. 

Sper ca pe viitor să nu mai avem parte să trăim timpurile când era domnul Jean Pădureanu cu acea Cooperativă. Îmi doresc să nu mai existe în fotbalul românesc asemenea momente”, a concluzionat Jean Vlădoiu.

VIDEO Toni Petrea la conferința de presă a celor de la FCSB: „Am văzut, în timpul jocurilor, o anumită automulțumire din partea lor”

Citește alte știri din Liga 1:

Petrea își „urechează” jucătorii: „Observ o automulțumire. Nu pot face treabă individual, e un sport de echipă”
FCSB
Petrea își „urechează” jucătorii: „Observ o automulțumire. Nu pot face treabă individual, e un sport de echipă”
O legendă a lui Dinamo se teme și de «baraj»: „Vai de capul nostru! Ar fi greu s-o batem pe U Cluj”
DINAMO
O legendă a lui Dinamo se teme și de «baraj»: „Vai de capul nostru! Ar fi greu s-o batem pe U Cluj”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
robotucigas
robotucigas  •  02 Martie 2022, 22:46

Era logică asta. Nu știu cum se joaca play of, tur-retur? Dacă daprobabil dacă întra și Botoșani ia 12 puncte. Ce dracu vorbim? Ce vorbește vladoiu se vede cu ochiul liber. Îmi este rușine, rușine ca un jucător mare cum a fost Hagi face astfel de lucruri. Dsr este treaba lor, degeaba o sa bage var, vor găsi sa însele cu cumetrie fotbalul

1745flo
1745flo  •  02 Martie 2022, 21:44
Postat de gigi.gheorghe pe 02 Martie 2022, 18:44

Sa bata farul si in play off fcsb -ul, asa vor demonstra ca nu a fost blat.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  02 Martie 2022, 20:39
Postat de herrmann pe 02 Martie 2022, 19:49

stai, că de s-apuca sa se uite la bla. tu. rile lu kvsc cu conaționala și pimpao, mai zice

tu crezi ca aluia ii place tuica asa cum iti place tie?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează