FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Petrea își „urechează” jucătorii: „Observ o automulțumire. Nu pot face treabă individual, e un sport de echipă”

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de , - Publicat miercuri, 02 martie 2022 13:59 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 14:29

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului dintre FC Argeș și FCSB, Toni Petrea (46 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, și-a „urecheat” jucătorii pentru „autosuficiența” de care ar da dovadă în timpul meciurilor.

  • FC Argeș - FCSB se va juca joi, 3 martie, de la ora 21:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.

Petrea a sugerat că spiritul de echipă le lipsește unora dintre fotbaliștii de la FCSB. 

A jucat la FCSB și nu-l înțelege pe Keșeru: „Nu-ți convine să te înjure Becali? Stai pe 6.000 de euro, atunci!”
FCSB
A jucat la FCSB și nu-l înțelege pe Keșeru: „Nu-ți convine să te înjure Becali? Stai pe 6.000 de euro, atunci!”

Toni Petrea își „urechează” jucătorii: „Am observat o automulțumire, o autosuficiență”

„La antrenamente nu îmi dau senzația că n-ar da 100%, dar în timpul meciurilor am mai observat o automulțumire, autosuficiență din partea lor. Se trage din mentalitatea noastră, probabil. Nu știu. Tot timpul încerc să-i motivez, să le spun să-și dorească mai mult. 

Faptul că au ajuns aici e o realizare pentru ei, dar trebuie să-și dorească următorul pas, nu doar să se mulțumească că sunt la nivelul ăsta. Trebuie să înțeleagă că nu se poate face asta individual. Fotbalul este un sport de echipă, trebuie să te adaptezi într-un colectiv. Numai așa poți să crești”, a spus Petrea. 

Toni Petrea, înainte de FC Argeș - FCSB: „La ultimele meciuri gazonul nu a fost foarte bun”

La Pitești, FCSB va căuta prima victorie după două etape, dar Petrea nu anticipează un meci facil. Starea gazonului îl îngrijorează pe antrenorul vicecampioanei:

„Ne așteaptă un joc greu. Trebuie să revenim, am avut un joc mai puțin bun, un rezultat nefavorabil etapa trecută. Am discutat cu echipa ce n-a mers, sperăm că lucrurile vor sta altfel la jocul de mâine seară și vom reuși să câștigăm. 

Cred că vor ataca, că vor încerca să marcheze, să câștige. Să vedem care va fi starea terenului, la ultimele meciuri nu a fost un gazon foarte bun. În momentul în care echipa adversă joacă ofensiv, ne creează spații. Avem jucători cu tehnică foarte bună, care ar putea să speculeze spațiile libere”.

Declarațiile lui Petrea amintesc de cele făcute de Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani. Acesta declarase la GSP Live că la FCSB „sunt niște copii alintați, râzgâiați, care driblează tot, sunt care pe care. Să nu se dribleze între ei. E o echipă în care fiecare face ce vrea, fiecăruia îi pasă de el, nu de echipă”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Mesajul de adio al lui Mihai Iosif, după ce a fost dat afară de Rapid: „Ăsta e singurul meu regret”

CS Mioveni își pune cantonamentul la dispoziția refugiaților din Ucraina: „Ajutăm cum și cu ce putem”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează