FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-1

Liviu Ciobotariu tremură pentru locul de play-off: „Se pare că nu e de ajuns”

Liviu Ciobotariu +14   FOTO
Liviu Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 22:55 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 23:23

FC Voluntari - CFR Cluj 0-1. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a analizat prestația echipei sale.

Ciobotariu este de părere că echipa nu merita niciun punct în urma jocului cu CFR și se teme pentru locul de play-off, cu o etapă rămasă din sezonul regular.

„Nici nu cred că meritam mai mult. Am început bine jocul, am avut situaţii de a marca, dar după gol am cedat. Am întâlnit o echipă foarte puternică, cu jucători cu mare experienţă. Ne-am luptat, am încercat să jucăm, dar din păcate l-am pierdut pe Adam Nemec. 

Merită apreciat efortul jucătorilor, că s-au luptat. Însă felicit echipa CFR-ului, pentru că a jucat mai bine. Acum aşteptăm rezultate care ne pot avantaja. Am stat cred că opt etape pe locul al treilea, dar se pare că nu sunt de ajuns 47 de puncte pentru a merge în play-off. 

În sezonul trecut Sepsi a intrat cu 45, dar e mai echilibrat sezonul ăsta. Aveam mare nevoie de Denis Ciobotariu şi de Meleke, sunt doi jucători puternici, ştiam că ei au jucători de forţă. Ştiam că la faze fixe sunt foarte periculoşi şi cred că în jocul ăsta ei doi ne-ar fi ajutat, dar am respectat clauza, e normal, sunt jucătorii CFR-ului”, a declarat Liviu Ciobotariu potrivit Telekom Sport.

Cele mai tari imagini din meciul FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

+10 FOTO

Cum stau FC Voluntari și CFR Cluj în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ce a spus Toni Petrea despre plecarea de la FCSB: „Nu mă afectează”

Transferul lui Dinamo, blocat la comisii » Decizia luată azi

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
3389672854404704
Alexandru Marin  •  03 Martie 2022, 11:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  03 Martie 2022, 10:17

Ce se mai alinta si asta ca nu intra in play-off...pai intra si cu o infranger, ptr ca este deasupra Botosaniului, Farului si Pitestiului, ori astea 3 joaca intre ele in ultimele 2 etape si nu pot face prea multe puncte. Pitestiul sta cel mai prost si i-ar trebui 2 rezultate pozitive - putin probabil - ca sa prinda play-off-ul !

ionica007
ionica007  •  03 Martie 2022, 07:14

Daca Argesul bate *** lui becali si la Botosani, nu intrati in play off, merge Argesul... Fiindca nu cred ca Becali o sa va dea un punct in ultima etapa daca pierde la Pitesti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează