FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO 1-2.

VOLUNTARI - DINAMO 1-2. Mihai Teja, replică la atacul lansat de Gigi Mulțescu: „Îmi mențin părerea”

Mihai Teja (41 de ani) și Gigi Mulțescu au avut un schimb de replici de la distanță. +25   FOTO
Mihai Teja (41 de ani) și Gigi Mulțescu au avut un schimb de replici de la distanță.

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 08:25 / Actualizat luni, 03 august 2020 08:48

FC Voluntari a pierdut meciul cu Dinamo, scor 1-2. Mihai Teja (41 de ani) și Gigi Mulțescu au avut un schimb de replici de la distanță.

  • CONTEXT: Mihai Teja și-a manifestat nemulțumirea față de modul în care LPF a decis ca actualul play-out să se termine. Ultima etapă se va desfășura doar după ce Dinamo își va juca toate restanțele, ceea ce înseamnă o perioadă mare de inactivitate pentru restul cluburilor. 
  • Gigi Mulțescu i-a taxat dur opinia. 

„Nu am fost obraznic, doar mi-am spus părerea. Şi aşa cred că e normal în fotbalul de azi. Dacă nu zicem nimic, toţi tăcem din gură... mi-am spus doar părerea. Şi nu mă refeream doar la Dinamo, că se putea întâmpla oricui. Mă refeream la toate echipele, că nu e normal ca celelalte să stea după o echipă. Că e cazul lui Dinamo... asta este. Şi îmi menţin părerea, nu este normal să stai trei săptămâni să aşteptăm pe altcineva”, a declarat Mihai Teja la TV Telekom Sport.

Am luat bătaie, au fost mai buni, asta e! Vă daţi că suntem supăraţi, dar mergem mai departe. Mai avem un meci, trebuie să câştigăm la Târgovişte, ca să ne îndeplinim obiectivul. Eu zic că am intrat foarte bine, numai că am făcut nişte greşeli individuale, am plătit pentru ele ca la fiecare meci
- Mihai Teja, antrenor FC Voluntari

FOTO. Cele mai tari imagini din Voluntari - Dinamo 1-2:

+21 FOTO

Clasament play-out Liga 1:

Citește și alte știri despre Voluntari - Dinamo 1-2:

VOLUNTARI - DINAMO 1-2. Gigi Mulțescu face acuzații grave: „Am avut emoții pentru jucători. Ce așteptăm, să cadă unul pe teren?”

Filip Mrzljak, încurcat de programul infernal: „Mâine avem meci iar?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
 •  03 August 2020, 16:42
Postat de pe 03 August 2020, 16:39

Daca voluntariul era in locul lui Dinamo, ce facea Teja???!

Teja a dat-o la intors. Dar ca isi mentine parerea??... care parere?? Sa dea el solutia!! Nu are!! E doar bla, bla, ca sa apara la tv! Ori e dus ca gigi....

 •  03 August 2020, 16:39
Postat de epic.drama pe 03 August 2020, 10:17

E o rusine si o ticalosie sa pui niste oameni sa alerge 90 de min. La nici 48 de ore! Medical e interzis! Nu te poti recupera! Jucatorii pot muri pe caldurile astea! Are teja alta solutie si nu srim noi!?? A vorbit sa nu adoarma! Ca gigi!

Daca voluntariul era in locul lui Dinamo, ce facea Teja???!

vasileschi
vasileschi  •  03 August 2020, 13:14

Teja baiatule ! cam mare frica de baraj mai ales daca nu bati la targoviste !!!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează