FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FARUL 1-0

Gică Hagi nu-și menajează jucătorii după încă un eșec în play-off: „Lipsă de calitate! Lenți și previzibili”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 19:47 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 20:30

FC Voluntari s-a impus la limită cu Farul, scor 1-0, după un gol marcat pe final de meci. După partidă, Gică Hagi, antrenorul constănțenilor, a analizat prestația elevilor săi. 

Hagi s-a declarat nemulțumit de jocul echipei sale și nu s-a ferit să-și critice jucătorii după înfrângerea în fața ilfovenilor. 

„Un meci slab, fără calitate mare. Ambele echipe nu au prestat un joc bun. Am dorit să câștigăm, am încercat, dar am fost previzibili. Am avut ocazii să dăm 1-0 și am luat gol din fază fixă în ultimul minut. La toate fazele fixe ei dădeau cu capul, ai noștri nu. Așa e fotbalul, tu ratezi și vine adversarul și dă gol. 

Nu a fost un meci reușit. Încerc să fiu cât mai obiectiv, din ce am văzut de pe bancă, fără calitate. Cel puțin din partea noastră, ultima pasă, modul cum trebuia să dezvoltăm jocul a fost lent, previzibil, fără putere. Mă îngrijorează că n-am marcat în ultimele 3 meciuri. 

Mai sunt meciuri de schimbat, sperăm să schimbăm ceva, să găsim soluția. Și azi am făcut lucruri cât de cât bune, dar ofensiv trebuie să facem mult mai multe pentru a încerca să câștigăm. Am stat cu ei de vorbă, dar din păcate ritmul jocului a fost unul destul de slab, fără reușite. Nu căutăm scuze, astea sunt alibiuri. Când pierzi încerci să găsești alibiuri, eu nu sun managerul care încearcă să facă asta. Noi trebuia să câștigăm, din păcate nu am făcut-o”, a declarat Hagi la LookSport.

+13 FOTO

Citește alte știri din Liga 1:

S-a accidentat „Artistul”: Budescu, scos pe targă! Primele informații: „Are tendonul rupt”
FC VOLUNTARI - FARUL
S-a accidentat „Artistul”: Budescu, scos pe targă! Primele informații: „Are tendonul rupt”
Sorin Cârțu anunță schimbări mari în noul său mandat de președinte al Craiovei: „Responsabilitățile mele vor fi diferite”
CSU CRAIOVA
Sorin Cârțu anunță schimbări mari în noul său mandat de președinte al Craiovei: „Responsabilitățile mele vor fi diferite”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
108779877311497
George Ionescu  •  03 Aprilie 2022, 12:24

...bine ca nu l am pus selectioner ...

734999760329136
Michelangelo Buonarroti  •  03 Aprilie 2022, 01:56

Limbaj de lemn ca întotdeauna.

108779877311497
George Ionescu  •  03 Aprilie 2022, 00:52

...hagi e o gluma de antrenor ...el si azi trebuia sa castige ...dar a pierdut ...de ce ne mai spui ca te ai nascut sa castigi ?...cand tu pierzi cu Voluntari in ultimul minut ?...rusinica...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează