FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

VOLUNTARI - FCSB 1-2 // VIDEO Florinel Coman a cucerit și fanii rivalei CFR! Promisiunea făcută în parcarea arenei din Voluntari

Articol de - Publicat joi, 06 februarie 2020 23:00

FCSB a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 2-1. Florinel Coman (21 de ani), autorul golului victoriei, a făcut un fan fericit după meci. 

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

Florinel Coman i-a cucerit și pe micii suporteri ai rivalei CFR Cluj. Unul dintre ei a apărut astăzi în tribunele arenei „Anghel Iordănescu” cu un mesaj dedicat atacantului: „Florinel Coman, idolul meu, dă-mi, te rog, tricoul tău!”.

Coman l-a observat și a purtat o discuție cu el după meci. Și-au dat follow reciproc pe Instagram și au stabilit să se întâlnească din nou la meciul cu Clinceni. 

„Am tricourile lui Djokovic, Păun, Deac, Omrani”

„A zis că ne vedem luni la meciul cu Clinceni. A zis că vorbim și îmi dă tricoul atunci, înainte sau după meci. Mai am tricourile lui Djokovic, Păun, Deac, Omrani. Acum am fost la CFR - FCSB, urmează să merg și la meciul de la Sevilla. Sunt fan CFR”, a declarat fanul lui Coman. 

Vezi și: 

VOLUNTARI - FCSB 1-2 // Olimpiu Moruțan: „Să știți că nu dorm în mașină! Am o casă și vreau să îmi mai cumpăr ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
aius
aius  •  07 Februarie 2020, 10:06

Fanul lui Corcodel, e fan CFR !Tare articol, gesepeule!:)))

lixandru88
lixandru88  •  07 Februarie 2020, 09:41
Postat de kordell pe 07 Februarie 2020, 04:35

A doua zi il vezi pe Ebay .

Si acolo ramane... Cine sa-l cumpere? Poate tot Coman..

1_0_1_0
1_0_1_0  •  07 Februarie 2020, 09:28

Tembelul de copil nu e fan CFR. E colectionar de cârpe. Un fan adevarat stie macar numele alira de la care a luat tricourile... L-ati gasit si voi pe asta si v-ati tras articol....bineinteles ca *** e cea mai iubita echipa din lume....normal...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează