FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Reacție dură după acuzațiile lui Gigi Becali de la finalul meciului cu Voluntari: „E treaba noastră cum motivăm echipa!”

Articol de - Publicat duminica, 15 mai 2022 19:49 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 21:15

Președintele formației FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a luat poziție în scandalul iscat de patronul FCSB, Gigi Becali, care a declarat după meciul direct de sâmbătă, scor 2-2, că ilfovenii au avut promise prime de 1.500 de euro din partea Primăriei și 3.000 de la CFR Cluj pentru a-i încurca pe roș-albaștrii în lupta pentru titlu de campioană.

Contactat de GSP.ro pentru a răspunde afirmațiilor făcute de Becali, Bogdan Bălănescu a ținut să-i transmită un mesaj clar finanțatorului celor de la FCSB.

Gigi Becali s-a enervat după ce a citit declarațiile date de Rotaru pentru GSP.ro: „Cum vine asta? Mă uit la meci să văd ce face”
FCSB
Gigi Becali s-a enervat după ce a citit declarațiile date de Rotaru pentru GSP.ro: „Cum vine asta? Mă uit la meci să văd ce face”

Bogdan Bălănescu: „E treaba noastră cum motivăm echipa”

„FC Voluntari nu a jucat pe nicio primă cu FCSB. Echipa are doar prime de obiectiv. După un singur meci din play-off, cel cu Universitatea Craiova, de acasă, le-am dat jucătorilor o primă, dar neanunțată. Mi-a plăcut cum au luptat băieții, au făcut un joc perfect și au câștigat cu 3-1. În rest, nu am dat nicio primă în play-off", a explicat Bogdan Bălănescu, pentru GSP.ro.

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, care este finul lui Gigi Becali, a cerut anchete din partea instituțiilor statului. Președintele FC Voluntari nu are emoții. „De ce să-mi fie teamă? Până una, alta, eu conduc clubul și știu tot ce se întâmplă. Nu se mișcă nimic fără să știu eu, iar cu echipa numai eu vorbesc. 

Dar așa este, când joci fotbal și faci o echipă bună și curată, trebuie să dai explicații că echipa a jucat bine și că a fost motivată. E treaba noastră cum motivăm echipa, nu am motivat-o cu bani, să fie clar. Jucătorii au dat dovadă de caracter și de valoare. Au jucat la trei zile după meciul cu FC Argeș din Cupa României și au egalat-o de două ori pe FCSB, în fața a 12.000 de spectatori”, a precizat Bălănescu.

Bogdan Bălănescu: „Ne strigau rușine, rușine! Toată lumea are impresia că joci pentru cineva”

Oficialul cu pedigree dinamovist recunoaște că s-a bucurat efervescent după ce FC Voluntari a încurcat-o pe FCSB: „Așa mă bucur după fiecare rezultat bun al echipei. La fel m-am bucurat și după egalul de la Botoșani. Cum să nu mă bucur? Muncim și facem atâtea sacrificii și ce să fac? Să zic «Lasă bă, să câștige FCSB!». Ar fi ultima”.

Bogdan Bălănescu a dezvăluit că la finalul partidei cei de la FCSB erau foarte revoltați: „Ne strigau rușine, rușine! Nu mai înțeleg nimic din fotbalul ăsta. Toată lumea are impresia că joci pentru cineva. Când am jucat cu CFR Cluj ne-au bătut în minutul 83, după niște greșeli de arbitraj înlănțuite”

Nu au existat intervenții politice, să ne apărăm corect șansele. Echipa e motivată la fiecare meci, uneori ne iese, alteori nu. A contat și acel meci când FCSB ne-a bătut 4-0, iar patronul a spus că nu-și face probleme cu Voluntari
-Bogdan Bălănescu, președinte FC Voluntari

VIDEO Igor Armaș, declarații după egalul cu FCSB: „Am demonstrat tuturor că merităm locul de play-off”

Citește alte știri din Liga 1:

Adrian Mihalcea, furios după ce a ratat barajul: „Eu am demnitate, nu-mi dau pantalonii jos! Au distrus campionatul, nu au ce căuta în Liga 1”
ATAC
Adrian Mihalcea, furios după ce a ratat barajul: „Eu am demnitate, nu-mi dau pantalonii jos! Au distrus campionatul, nu au ce căuta în Liga 1”
CFR pregătește o mutare spectaculoasă » Oferta, confirmată în direct: „Este adevărat! Acolo sunt prietenii mei”
CFR Cluj
CFR pregătește o mutare spectaculoasă » Oferta, confirmată în direct: „Este adevărat! Acolo sunt prietenii mei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
befree
befree  •  15 Mai 2022, 21:48
Postat de orlick pe 15 Mai 2022, 21:08

El prefera sa activeze la echipe din liga I

Ce gluma gigista subtila...

thechampions27
thechampions27  •  15 Mai 2022, 21:34

ce mafie. dar cum se faceti ca ati pierdut aproape 100% din meciuri cu kfr? blatisti oridnari ce sunteti.

orlick
orlick  •  15 Mai 2022, 21:08
Postat de befree pe 15 Mai 2022, 20:56

Respect, Balanescu! Te asteptam sa revii la Dinamo candva.

El prefera sa activeze la echipe din liga I

Vezi toate comentariile (4)
Comentează