FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VOLUNTARI - FCSB // VIDEO Nici Bogdan Vintilă n-a ratat subiectul Moruțan: „Ce s-a întâmplat acum îl va ajuta în carieră, sunt sigur”

Articol de - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 11:03

Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani), tehnicianul celor de la FCSB, a susținut astăzi o conferință de presă înaintea restanței cu FC Voluntari de joi seara. 

Tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit despre modul în care a încercat să-și mobilizeze jucătorii după eșecul de la Cluj, dar și despre situația lui Olimpiu Moruțan, fotbalist aspru criticat de Gigi Becali după eșecul din „Gruia”.  

„Ne așteaptă un joc important, care ne poate urca în clasament. Jucătorii sunt pregătiți pentru a face un joc foarte bun și pentru a câștiga cele trei puncte. Am stat de vorbă cu jucătorii, și-au dat seama unde au fost problemele.

Jucătorii au înțeles singuri ceea ce aveau de înțeles din mesajul patronului. Am stat mult de vorbă cu ei, am făcut antrenamentele adecvate”, a spus Vintilă.

Bogdan Vintilă, despre Olimpiu Moruțan: „Ce s-a întâmplat acum îl va ajuta în carieră”

„Am un discurs de antrenor, părinte, frate mai mare. Îi povățuiesc pe jucători ca pe copiii mei. Moruțan trece printr-o etapă din viața lui care îl va ajuta. Ce s-a întâmplat acum îl va ajuta în carieră în mod sigur. Și pe vremea mea erau unii jucători care își luau o mașină din primul contract important. 

El trebuie să fie fericit din ce i s-a întâmplat, acest lucru îl va ajuta în viață. Are talent, are calitate, suntem alături de el. Pe mine mă interesează mai mult ca jucătorii să aibă randament, mă interesează mai puțin viața extrasportivă”, a mai spus Vintilă. 

  • FC Voluntari - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport!

Match Preview FC Voluntari - FCSB

Vezi și: 

FCSB // Valentin Crețu, reacție fabuloasă când a fost întrebat despre superbolidul lui Moruțan: „La vârsta lui, n-aveam nici bicicletă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
764352140354351
Rahat Cu Perja  •  05 Februarie 2020, 11:59

:)))))). Adevarul este ca toti jucatorii pe care oierul i a distrus au ajuns campioni mondiali, europeni si la cele mai mari cluburi din Europa! Bai, rad si curcile de voi, cu astfel de declaratii! Deci da! :)))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează