FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV

Vrea să dizolve Comitetul Executiv » Răzvan Burleanu pregăteşte o mişcare de forţă în Adunarea Generală din 28 iunie

Articol de - Publicat vineri, 20 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 19 iunie 2014 19:42

Şeful de la Casa Fotbalului va propune această mutare pentru a scăpa de oficialii pe care-i consideră incomozi în CEx. Contraatacul se anunţă furibund!

Adunarea Generală Extraordinară a FRF din 28 iunie se anunţă plină de surprize. Şi de momente tensionate! Printre altele, Răzvan Burleanu ar urma să vină cu o propunere-şoc: dizolvarea Comitetului Executiv! Iar explicaţia preşedintelui va fi aceea că forul respectiv e compus în majoritate din persoane de încredere ale lui Mircea Sandu.

"Burleanu va invoca pachetul nesimţit votat pentru Naşu' şi trecut sub tăcere la nivelul Adunării Generale din 5 martie. Şi, de asemenea, va prezenta secvenţe din auditul aflat în lucru, cu o serie de cheltuieli nejustificate validate de Comitetul Executiv de natură să prejudicieze federaţia", au subliniat surse GSP apropiate lui Burleanu.

Metoda: în CEx să fie alese cluburile, nu persoanele!
Cîrligul de care se va agăţa şeful de la Casa Fotbalului va veni dinspre noul statut: în Comitetul Executiv să fie alese cluburile care să primească un mandat, nu persoane! "Un oficial poate fi ales azi, iar peste trei săptămîni să se mute la o altă grupare din aceeaşi ligă. De ce şi-ar păstra acela locul? Dacă în Comitetul Executiv intră un club, e mult mai simplu şi eficient de operat", punctează un federal din trupa lui Burleanu.

Iar dacă varianta va trece la votul Adunării Generale, Comitetul Executiv actual va fi radiat, urmînd să se procedeze la constituirea altuia, în conformitate cu noile reguli.

"Ştiu că Burleanu şi Chivorchian caută cu disperare metode să se dispenseze de actualii membri ai Comitetului Executiv. Preşedintelui nu-i place să fie contrazis, e superavid de putere şi are accente de tiran. Va fi distractiv dacă va veni cu propunerea de dizolvare a Comitetului!"
membru Comitet Executiv

Cum arată în prezent Comitetul Executiv
Nume Reprezentant
Răzvan Burleanu preşedinte FRF
Gino Iorgulescu prim-vicepreşedinte, şeful LPF
Octavian Goga vicepreşedinte, AJF
Valeriu Argăseală Liga 1
Ioan Horoba Liga 1
Auraş Braşoveanu Liga 2
Ştefan Stana Liga 2
Marius Burcă Liga 3
Alexa Krenek Liga 3
Cătălin Cighir copii şi juniori
Cristian Vornicu futsal
Alin Cioban fotbal feminin
Alexandru Deaconu preşedinte CCA
Emilian Hulubei AFAN


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
kdk.19
kdk.19  •  20 Iunie 2014, 21:51

Cistiga mafia lu' burleanu un agarici de 2 bani!, ce-a fkt pina acu din ce-a promis??...kaka!

kraus
kraus  •  20 Iunie 2014, 19:41

Burlică e mai tare ca Ceaşcă.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Iunie 2014, 18:24
Postat de valiza.epo pe 20 Iunie 2014, 09:33

Ideea e foarte buna! dar... poate castiga lupta cu MAFIA lui Mircea Sandu?! Asta-i problema.

fara mafia lui mircea sandu cefureul tau era tot in liga2 si in 2014 mai labine....eu zic sa le faceti statuie lui m.sandu si dragomir, macar niste statui mai mici pe langa colosul pe care o sa il ridicati pentru stapanul vostru, bulibasa Basescu Mondialul de la Cotroceni.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează