FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA 1-1

Vrea un adversar » Becali a pus ochii pe Ivan Gonzalez chiar înaintea meciului cu ASA

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2015 00:00

Becali a anunțat înaintea meciului de aseară că Ivan Gonzalez, stoperul celor de la ASA Tîrgu Mureș, e aproape să ajungă la Steaua.

Deși după eliminarea din Liga Campionilor spunea că nu va mai aduce pe nimeni, acum patronul Stelei și-a fixat încă o țintă. Gigi Becali a pus ochii pe Ivan Gonzalez, fundașul central al celor de la ASA Tîrgu Mureș. Conducătorul Stelei a anunțat interesul pentru apărătorul de 27 de ani înaintea meciului de aseară.

"O să mai vină un jucător, un fundaș străin. Am negociat deja pentru el, e vorba de Ivan Gonzalez de la ASA Tîrgu Mureș. Dacă joacă bine cu noi, îl vom lua imediat", a spus Becali.

Gonzalez a fost adus la Tîrgu Mureș la începutul anului, venind de la Erzgebirge Aue, formație din liga secundă germană. Spaniolul a mai evoluat în cariera lui la echipa secundă a lui Real Madrid și la Malaga.

"N-am bani de Szukala și Sînmărtean"

Patronul Stelei a vorbit aseară și despre Sînmărtean și Szukala, dezvăluind care e oferta pe care le-a pregătit-o: "Eu îi vreau pe amîndoi, dar nu pot să le dau banii pe care-i vor ei. Am văzut că acum e o modă cu mafioții. Eu nu sînt mafiot să le dau 40.000 de euro pe lună lor. Maxim, maxim, le pot oferi 15.000-20.000. Am vorbit și cu Keșeru, așa e, dar de unde să-i dau eu 70.000 de euro pe lună, cît avea el în Qatar? Dați-mi voi banii și eu mîine îi aduc pe toți!".

"Să-i dai 30.000 de euro pe lună lui Chipciu, asta înseamnă să fii mafiot! Vă spun eu. Dar, gata! S-a terminat cu salarii de-astea la Steaua. Nu mai sînt mafiot, nu mai vreau să fiu"
Gigi Becali, patron Steaua

19 meciuria bifat Gonzalez în tricoul lui ASA, inclusiv cel de aseară, reușind să marcheze un gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
panzer_lehr
panzer_lehr  •  16 August 2015, 13:33

Becali a declarat clar ca nu da 300k pe el . Ce tot o mai frecati ?

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  16 August 2015, 12:19
Postat de ortega pe 16 August 2015, 10:43

Zii Jiji și trage apa ...

Fluuuuushhhhh!!!!

ortega
ortega  •  16 August 2015, 10:43

Zii Jiji și trage apa ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează