FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Contre între impresari, pe transferul lui Moruțan » Replică ironică pentru Florin Manea: „Primul telefon dat de Inter după titlu a fost pentru el”

Impresarul Florin Vulturar i-a dat replica lui Florin Manea, după ce colegul său de breaslă l-a acuzat că minte în privința ofertelor primite de Olimpiu Moruțan.
Impresarul Florin Vulturar i-a dat replica lui Florin Manea, după ce colegul său de breaslă l-a acuzat că minte în privința ofertelor primite de Olimpiu Moruțan.

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 16:33 / Actualizat joi, 13 mai 2021 16:52

Impresarul Florin Vulturar i-a dat replica lui Florin Manea, după ce colegul său de breaslă l-a acuzat că blufează în privința ofertelor primite de Olimpiu Moruțan. 

Prezent la GSP Live în această dimineață, impresarul Florin Manea a susținut că principalul scouter de la Inter nu a auzit de Olimpiu Moruțan și că Florin Vulturar blufează. Mai mult, Manea e sigur că în acest moment nu există nicio ofertă pentru fotbalistul de la FCSB. Vulturar a reacționat prompt.

Florin Vulturar, replică pentru Florin Manea

„Nu se mai poartă jignirile în ziua de astăzi, au trecut vremurile alea. Sunt căutați manageri cu alt profil, dar vreau să răspund la toate bazaconiile pe care le-a spus. În primul rând, eu nu am pronunțat niciodată numele de Inter sau alt nume de club. Au fost doar speculații. Am zis tot timpul doar că se discută cu mai multe echipe. Mi se pare normal, Olimpiu e cel mai bine cotat fotbalist din campionatul României. Sau poate nu ne dă el voie (n.r. Florin Manea). 

Eu nu înțeleg de ce îl interesează pe el situația lui Moruțan. Am văzut că jumătate din emisiune a vorbit despre noi. Era mai bine să ne zică și nouă 5 jucători reprezentați de el, să știm și noi. Chiar a fost comic când a spus că cei de la Inter îl sună pe el și îi zic că nu-l cunosc pe Olimpiu. Probabil, după ce au câștigat titlul, primul telefon a fost pentru el. Să fim serioși... 

Iar referitor la jucătorii de la FCSB pe care îi reprezint eu, știți vorba cu vulpea... Dacă nu ajunge la struguri, spune că sunt acri. Aaa, încă ceva. Eu nu dau mandate nimănui, nu am făcut asta niciodată. Eu am un singur partener cu care lucrez”, a spus Florin Vulturar, pentru GSP.

VIDEO Florin Manea: „Olimpiu Moruțan nu are oferte, cele spuse de Florin Vulturar sunt inventate”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Cine arbitrează Craiova - CFR Cluj și Sepsi - FCSB » Ambii oficiali, pe „lista neagră” a lui Becali

EXCLUSIV / VIDEO Octavian Popescu, pe radarul lui Juventus: „Da, m-au întrebat de el, îl monitorizează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează