FOTBAL  »  Superliga  »  IMPRESARI

EXCLUSIV Îl acuză că a mințit: „Cei de la Inter mi-au zis: «Cine e Moruțan?». Vulturar e un «breloc»”

Olimpiu Moruțan la balon, în FCSB - Academica Clinceni 2-2 // foto: Imago
Olimpiu Moruțan la balon, în FCSB - Academica Clinceni 2-2 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 10:58 / Actualizat joi, 13 mai 2021 11:37

Impresarul Florin Vulturar a fost acuzat de colegul de breaslă Florin Manea că a „înflorit” interesul unor echipe importante pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani), jucătorul lui FCSB. Prezent în studioul GSP Live, Manea a declarat că Inter nu urmărește transferul fotbalistului.

În presa internațională s-a scris că Olimpiu Moruțan este dorit de mai multe echipe importante ale Europei, printre care Inter Milano. Florin Vulturar, reprezentantul lui Moruțan, a oferit un interviu pentru o publicație apropiată de Inter, în care a susținut că poartă discuții cu două cluburi italiene în vederea transferului mijlocașului de la FCSB.

Florin Manea: „Scouterul lui Inter nici nu știa cine e Moruțan”

Prezent la GSP Live în această dimineață, impresarul Florin Manea a dezvăluit ce discuție a purtat cu principalul scouter de la Inter. Manea susține că acesta nici măcar nu a auzit de fotbalistul lui FCSB și că Vulturar blufează.

„Pe Moruțan îl reprezintă Vulturar, care are un stil d-ala vechi, bagă în ziar că îl vor 10 echipe, că poate îl va vrea una. Niciuna dintre cele de care s-a scris nu îl vrea. Vă spun eu! Sunt prieten intim cu scouterul șef al lui Conte. Ieșim împreună, vine în România la mine, mă duc la el. I-am zis «am înțeles că îl iei pe Moruțan». Și a spus «Cine e Moruțan?» Nici nu știa cine e. Treaba lor, fiecare își face meseria cum vrea.

Hai mă, n-ai văzut că Vulturar a spus că se roagă la televizor ca Giovanni să găsească un contract? El e breloc, eu n-aș putea fi așa. Și acum a dat mandat pentru Moruțan la nu știu câți din Italia pe care îi cunosc. Nici lor nu le place. Le dă mandat ca ăia să îl prezinte (pe Moruțan) în Italia, că el nu are forță”, a spus Manea la GSP Live. 

Ce a declarat Florin Vulturar despre transferul lui Olimpiu Moruțan

Moruțan a crescut foarte mult. Cred că se va putea transfera în unul dintre cele mai bune campionate din lume. Am văzut cum fostul său coleg, Dennis Man, s-a integrat foarte repede. 

Pot spune că avem discuții cu două cluburi italiene. Intermediarul din Italia, Federico Pastorello, vorbește cu două echipe, dar nu le pot da nume. Vom vedea ce se va întâmpla. În plus, în ultimele zile a existat un interes pentru el din Spania. 

A existat o ofertă de 10 milioane de euro, dar Gigi Becali a refuzat-o. Probabil va fi nevoie de o ofertă de 15 milioane pentru a obține acceptul.

- Florin Vulturar, pentru fcinter1908.it

Îl acuză că a mințit: „Cei de la Inter mi-au zis: «Cine e Moruțan?». Vulturar e un «breloc»”
Florin Vulturar, impresar Olimpiu Moruțan

Cotat la două milioane de euro de Transfermarkt, Olimpiu Moruțan are cel mai bun sezon al carierei. În cele 35 de meciuri jucate în acest sezon, a înscris 8 goluri și a oferit 14 pase decisive! Tânărul mijlocaș se poate lăuda și cu 12 prezențe la echipa națională de tineret, pentru care a marcat o dată.

Mai multe știri din Liga 1:

Bingo! După un început slab, Uhrin jr a găsit formula câștigătoare la Dinamo

Gigi Becali i-a spus că e „vai de mama lui”, Adi Popa nu i-a rămas dator: „Asta îi transmit eu dânsului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  13 Mai 2021, 14:40

si impresario minte de rup./.. cine sa-l vrea pe morutans, serios??? mic, (1,70m), cocosat, nasos… ca un spiridus… sa fim seriosi….

paolo11
paolo11  •  13 Mai 2021, 13:34

Vise erotice...

ripensistu
ripensistu  •  13 Mai 2021, 11:45

"Hai cu sentinta aia definitiva si irevocabila pt decizia data de tribunalul bucuresti pe 5 iulie 2019 ( aceea ca dpdv juridic societatea sc fc fcsb sa nu detine palmaresul decat dupa 2003) . Dupa ce sentinta va fi definitiva si irevocabila , va primi si uefa instiintare , fiti siguri de asta . Apoi urmeaza procesul despagubirilor... 37 de milioane de euro cere Armata despagubiri inculpatului definitiv george becali , bani pe care gigica nu ii va da niciodata si va fugi cu toti jucatorii la botosani, sa investeaza acolo cu *** ieftime . Hai cu desfiintarea societatii asteia ***. Ultima relicva a anilor 90-2000 . rapid a scapat , padureanu e intre 4 scanduri, netoiu e disparut , ultima relicva a cooperativei gigi becali impreuna cu acolitii."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează