FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Walter Zenga, după ce Gigi Becali a insinuat că s-a autopropus la FCSB: „E fals că l-am sunat pe MM. I-am dat mesaj pe WhatsApp”

Walter Zenga, pe vremea când antrena la FCSB
Walter Zenga, pe vremea când antrena la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 16:53 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 17:31

Walter Zenga (62 de ani) neagă ipoteza lansată de patronul FCSB-ului, Gigi Becali (64 de ani), conform căreia acesta s-ar fi autopropus ca antrenor la vicecampioana României. 

Tehnicianul din „Cizmă” a declarat că el nu este genul de om care se autopropune la echipe și că doar i-a trimis un mesaj pe WhatsApp lui Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al FCSB-ului, care nu a avut vreo legătură cu o posibilă revenire a italianului pe banca formației roș-albastre. 

MApN și CSA Steaua au eliminat și ultima barieră din calea promovării: modificare importantă de regulament, publicată deja în Monitorul Oficial
CSA STEAUA
MApN și CSA Steaua au eliminat și ultima barieră din calea promovării: modificare importantă de regulament, publicată deja în Monitorul Oficial

Walter Zenga: „Nu e adevărat că l-am sunat pe MM”

„Eu nu sunt genul de om care se autopropune la echipe. Nu e adevărat că l-am sunat pe MM. I-am dat doar un mesaj pe WhatsApp, l-am întrebat ce face, cum este. 

E normal să vorbești cu un om care te-a ajutat într-un moment important din viața ta. Dacă cineva mă dorește, mă sună. Eu nu am cerut să revin la FCSB. Domnul Becali a zis că își dorește antrenor român. 

Îl voi suna și pe Dică zilele următoare, pentru că alături de el am făcut performanță la Steaua. Îmi pare rău că pornind de la un mesaj de prietenie s-a ajuns să se vehiculeze așa ceva. Data viitoare nu mai trimit nimic”, a declarat Walter Zenga, la Digi Sport. 

VIDEO. Scenele din vestiar de la plecarea lui Nicolae Dică: „M-a surprins”

Citește și:

Astăzi s-a judecat recursul privind palmaresul Stelei » Hotărârea venită după doar 6 minute l-a iritat pe Florin Talpan!

MM Stoica, după demisia lui Dică: „Trebuie să plătească dacă nu se vede în teren ce lucrează” + Ce spune despre declarațiile lui Becali

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
Hcm27
Hcm27  •  03 Noiembrie 2022, 17:42

Încă o data se dovedește ceea ce se dovedise deja,ca Meme îl minte mereu pe Gigi,iar Gigi nu-l poate da afara ca "e frățiorul meu mai mic!"Nea Gigi,te-ai uitat în oglinda?Ce vezi?Eu vad un mare fraier în care unul mai puțin fraier își bate joc de el și de banii investiți.Nu crezi ca a ajuns vremea sa schimbi și asta,dacă tot ești la vremea schimbărilor?Gindește-te!

666piturca
666piturca  •  03 Noiembrie 2022, 17:33

Sanchi, broscare, și tocmai acum te-ai gândit sa îl saluți pe MM... Las' ca nici Jigi n'o fi la prima tăvăleală.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează