FOTBAL  »  Superliga  »  REZULTATE

VIDEO Week-end-ul amicalelor » Ce au făcut echipele din Superliga

CFR Cluj a „demolat-o” pe CS Universitatea Alba Iulia / Sursă foto: Facebook
CFR Cluj a „demolat-o” pe CS Universitatea Alba Iulia / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 17:17 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 19:46

Majoritatea echipelor din Superligă și-au programat partide amicale peste week-end, profitând de pauza provocată de meciurile echipei naționale. 

Cum campionatul e întrerupt pentru partidele din „fereastra internațională”, cluburile din prima ligă au hotărât să-și programeze mai multe meciuri amicale în aceste zile. 

Petrolul a învins-o fără probleme pe Chindia

Duminică, „revelația” campionatului, Petrolul, și-a testat forțele în compania Chindiei Târgoviște. „Lupii galbeni” s-au impus cu 2-0, reușitele prahovenilor fiind semnate de Țicu și Sergiu Hanca încă din prima repriză.

U Cluj, înfrângere cu CSM Reșița

U Cluj nu-și găsește ritmul nici în meciurile de verificare. Echipa preluată recent de Ioan Ovidiu Sabău a fost învinsă de CSM Reșița, scor 1-2. Echipa clujenilor: Iliev - Oancea, Pițian, Miron, Dimitrov - Simion, Silaghi, Tescan, Hofman - Calcan, Ilie

FCU Craiova, victorie clară cu CSM Reșița 

CSM Reșița a fost „sparring-partner” și pentru FCU Craiova. Vineri, oltenii au făcut scor în amicalul disputat la baza „Tărâmul Leilor”, 4-1. Au marcat pentru echipa pregătită de Dan Vasilică Blănuță, de două ori, Jibril și Negru.

Tot astăzi,  CFR Cluj a „demolat-o” pe CS Universitatea Alba Iulia, o formație din cel de-al treilea eșalon, scor 9-1.  Echipa de start a lui Mandorlini: Hindrich, Kresic, Morgan, Mogoș, Rion, Tachtsidis, Muhar (C), Lovro, Juricic, Konoplyanka, Betancor

🚂 Un meci de pregătire excelent ✅ ⚽ #CFRCluj #VictorieCFR #HaiCFR

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ pe Duminică, 10 septembrie 2023

LPF a anunțat programul etapelor #10 și #11 » Când se joacă Dinamo - Farul și Rapid - CFR Cluj
PROGRAM
LPF a anunțat programul etapelor #10 și #11 » Când se joacă Dinamo - Farul și Rapid - CFR Cluj

Uitat de selecționeri, Tavi Popescu a înscris în amicalul jucat de FCSB cu Alexandria

Granzii FCSB, Rapid sau Universitatea Craiova și-au testat forțele cu echipe din eșalonul inferior: roș-albaștrii s-au impus cu CSM Alexandria, 2-1, în timp ce giuleștenii au pierdut surprinzător cu Metaloglobus, 0-3. Craiova lui Reghe a trecut de Viitorul Pandurii, 3-0. 

Vicecampioana României, FCSB, a disputat un test de verificare în compania divizionarei secunde CSM Alexandria. Formația pregătită de cuplul Elias Charalambous - Mihai Pintilii s-a impus la limită, 2-1.

FCSB a deschis scorul în minutul 32, prin mijlocașul croat Damjan Djokovic. Neconvocat nici la naționala mare, nici la cea de tineret, Octavian Popescu a înscris și el, șase minute mai târziu. Unicul gol al oaspeților a venit în minutul 69, prin atacantul Petre Simon.

Echipa de start a FCSB: Udrea - Crețu, Ngezana, Haruț, Panțîru - Șut, Djokovic, Lixandru - Toma, Băluță, Oct. Popescu. Pe parcursul jocului au mai intrat în teren, conform paginii de Facebook a roș-albaștrilor, și Vlad, Ganea, Dawa, Ciobanu, Necșulescu, Colibășanu, Pandele și Ilie.

Rapid, înfrângere la scor de forfait în amicalul jucat pe „silențios”

Rapid a fost învinsă de Metaloglobus, 0-3, într-un amical disputat sâmbătă

„Rapid a jucat astăzi un meci-școală împotriva lui Metaloglobus, pierdut cu 3-0 (0-0). Cristiano Bergodi a folosit o parte din jucătorii de la prima echipă, dar și numeroși juniori”, a fost anunțul giuleștenilor.

Mitriță și Ivan, „lei” în amicalul lui CSU Craiova cu Viitorul Pandurii

Andrei Ivan și Alexandru Mitriță, alți absenți de marcă de la echipa națională, au fost pe teren în amicalul Universității Craiova cu Viitorul Pandurii. Oltenii lui Reghecampf au câștigat categoric în fața colegei de județ, scor 3-0. Au marcat pentru juveți vedetele Mitriță, Ivan și Jovan Markovic. 

Echipa de start a Craiovei: Popescu - Vlădoiu, Lăpădătescu, Badelj, Borța - Căpățînă, Mateiu - Houri, Ișfan, Mitriță - Koljic
Au mai intrat în repriza secundă: Lazar, Sala, Roguljic, Crețu, Ivan, Markovic, Stana, Tomasec, Ninaci, Bană, Gașpăr, Neață.

Dinamo - Tunari 7-0

Dinamo, locul 11 în Superliga, a jucat sâmbătă un amical cu echipa de pe locul 19 din liga a doua, CS Tunari, la baza de la Săftica. Meciul disputat cu porțile închise s-a terminat 7-0 pentru „câini”. 

Au înscris David Irimia (42), Dennis Politic (52), Ahmed Bani (60), Gonçalo Gregorio (72), Ionuț Borcea (85), Cătălin Țîră (88) și Antonio Bordușanu (108 pen.). Formatul meciului a fost de două reprize a câte 60 minute, la pauza meciului efectuându-se 11 schimbări.

Echipa de start aleasă de Ovidiu Burcă: Began - Costin, Lucas (căpitan), Bena, Homawoo, D. Irimia - Larrucea - Bani, Ilic, Politic - Abdallah

Rezerve: Dujmovic, I. Roșu, Goncalo, Țîră, Borcea, Bordușanu, Patriche, Giafer, Grigore, N. Roșu, Ghezali

VIDEO Titlul în România, marele vis al lui Cristiano Bergodi: „Mai devreme sau mai târziu, voi reuși”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Marius Șumudică a vrut să transfere de la FCSB! De ce Gigi Becali nu a fost de acord cu oferta turcilor

Ce l-a enervat pe Adrian Ilie la meciul România - Israel: „Nu e posibil așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  11 Septembrie 2023, 08:49

Remus Dinu,tot nu ai inteles ca noi nu avem nici un jucator de marca,decat daca prin asta intelegi valoare mediocra?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează