FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - VASLUI 1-2

Wesley anunţă despărţirea de Vaslui: "Dacă nu cîştig titlul, PLEC!" De ce speră Steaua

Wesley Lopes
Wesley Lopes

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 01:40

Wesley Lopes vrea să cîştige titlul cu orice preţ. În cazul în care Vaslui nu va deveni noua campioană a României, brazilianul şi-a anunţat deja plecarea.

”Asteptăm rezultatele CFR-ului. Noi ne-am facut treaba. Meciul cu U Cluj este foarte greu atît pentru noi, cît şi pentru CFR. Treaba noastră este să cîştigăm fiecare meci. Trebuie să schimbăm mentalitatea echipei. Dacă nu luăm titlul nici anul acesta, eu plec!

Nu mai vreau să rămîn dacă nu putem cîştiga trofee. Vreau să merg la o echipă care să se lupte la titlu. Degeaba are domnul Porumboiu bani dacă nu aducem jucători. Dacă am avea încă 4-5 jucători buni, atunci am cîştiga campionatul an de an!”, a spus Wesley la DigiSport Special.

Atacantul brazilianul a fost aproape de despărţire şi în vară, cînd a primit mai multe oferte din partea Stelei. "Roş-albaştrii" îi ofereau însă numai 10.000 de euro pe lună, mult sub contractul actual.

400.000 de euro este salariul anual al lui Wesley la FC Vaslui

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
bogdan1407
bogdan1407  •  17 Mai 2012, 14:19

de prosti ce sunt:))))

dorijn
dorijn  •  17 Mai 2012, 13:15

Eu zis sa iti faci repede transferul la CFR si sa joci in UCL ! Langa baligosul ala care te plateste sau camatarul ala derbedeu din Pipera numai necazuri poti avea ! Sau...poti alege Petrolul pe bani mai putini dar unde vei avea poate si statuie !!!

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  17 Mai 2012, 12:57

ce asteapta steoistii cu limba scoasa.si astia de la gazeta deja au inceput trunchierile.ce sa caute ma la coiban,sa-si distruga nervii tocmai cand o sa aiba mm nevoie de ei?si atmosfera din romania nu-i place,tot din cauza de fekali.cine umbla cu cele m m murdarii in fotbalukl nostru?bheeeeeee!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează