FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Wesley a rememorat amuzat ziua în care presa din Arabia Saudită l-a declarat mort: „Am vorbit cu soția: «Uite, am murit!»”

Wesley
Wesley

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 10:14 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 10:26

Wesley (41 de ani), fostul atacant de la FC Vaslui, a remermorat ziua în care presa din Arabia Saudită l-a declarat mort, în 2016.

Jucătorul brazilian susține că a primit sute de mesaje și telefoane de la persoane speriate de informația dată de presa arabă și încă nu își explică ce s-a întâmplat în acel moment. Atunci, a apărut informația că Wesley a făcut infarct la un antrenament al echipei Uniao Agricola Barbarense.

Florin Tănase s-a destăinuit Gazetei: „El e cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc!”
INTERVIU
Florin Tănase s-a destăinuit Gazetei: „El e cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc!”

Wesley rememoreză ziua în care presa arabă l-a declarat mort: „La 10-11 dimineața, o sută de mesaje, o sută de telefoane”

Am fost la o petrecere cu soția și fratele meu. Am stat până la 5 dimineață, apoi m-am dus acasă, să dorm. Telefonul, închis. La 10-11 dimineața, o sută de mesaje, o sută de telefoane, și văd o poză: «Wesley a murit!». Wesley a murit? Am vorbit cu soția: «Uite, am murit!».

Nu știu ce s-a întâmplat acolo în Arabia, nu știu de unde a ieșit (n.r. - știrea). Am fost în Portugalia, în Spania, în Brazilia, în Români. S-a speriat multă lume”, a spus Wesley, potrivit prosport.

Wesley a plecat din România în 2012, la Al Hilal, echipa din Arabia Saudită. Brazilianul a jucat la Vaslui între 2009 și 2012, marcând 62 de goluri în Liga 1.

Citește și:

„Bea vodkă zilnic și umblă cu escorte!” » Laurențiu Reghecampf spune că Anamaria Prodan l-ar fi calomniat în presa din Germania!

Apocalipsa e doar în România! Niciun campionat din Europa n-a pățit asta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează