FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDĂRI

VIDEO Xenofobie de 1 Decembrie » Scandări frenetice la adresa Ungariei, la meciul din Superligă: și momentul de la imn a fost stricat

Galeria Petrolului, la meciul de la Voluntari / Sursă foto: Andrei Furnigă +8   FOTO
Galeria Petrolului, la meciul de la Voluntari / Sursă foto: Andrei Furnigă

Articol de , , - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 19:35 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 19:57

Suporterii Petrolului s-au dat în spectacol de 1 Decembrie și au transformat momentul dedicat Zilei Naționale într-un festival de scandări xenofobe la adresa Ungariei. Ultrașii „lupilor galbeni” și-au intrat în rol negativ încă de la intonarea imnului național, cu puțin înainte de startul din Voluntari - Petrolul 0-0

Partida de pe stadionul „Anghel Iordănescu” a fost prefațată de intonarea „Deșteaptă-te, române!”, cum se întâmplă de fiecare dată când meciurile din prima ligă se desfășoară de Ziua Națională a României. 

Cei peste 300 de suporteri ai „găzarilor” au bruiat momentul și au început să scandeze lozinci reprobabile la adresa Ungariei.

„Noi suntem mai naționaliști!” » Oltean fierbinte, „părintele” CSU Craiova are un mesaj pentru românii din Diaspora: „Întoarceți-vă acasă! Țara are nevoie de voi”
ZIUA NAȚIONALĂ
„Noi suntem mai naționaliști!” » Oltean fierbinte, „părintele” CSU Craiova are un mesaj pentru românii din Diaspora: „Întoarceți-vă acasă! Țara are nevoie de voi”

Suporterii Petrolului, scandări xenofobe la adresa Ungariei de Ziua Națională a României

„Dedicațiile” oribile ale galeriei prahovene au continuat și în timpul meciului, când dinspre peluza oaspete s-au putut auzi diverse scandări anti-Ungaria, printre care: „Suntem Români și ne vom apăra pământul neamul și istoria, alé alé, să-ți dăm la m***, bozgore!”

Pe durata partidei, aceștia au afișat și un mesaj cu tematică patriotă: „Ordinea culorilor de pe cocarda tricoloră / Creează adesea o dezatere majoră”. La startul meciului, din galeria a „răsărit” și un uriaș banner tricolor, alături de mesajul: „Așază-ți, române, drapelul în inimă!”

Galeria Petrolului, la meciul de la Voluntari / Sursă foto: Andrei Furnigă
Galeria Petrolului, la meciul de la Voluntari / Sursă foto: Andrei Furnigă
+4 FOTO

Publicul a erupt după eliminarea lui Diomande: „Criminalule!”

Ismael Diomande (31 de ani), mijlocaș defensiv la Petrolul Ploiești, a fost eliminat în minutul 76 al meciului cu FC Voluntari, după o intrare dură, cu talpa pe glezna lui Andrei Dumiter. „Criminalule!” și „Rușine să îți fie!”, i-au strigat suporterii ilfoveni.

Ismael Diomande, „închizătorul” pe care Petrolul l-a adus după ce petrecuse aproape 4 ani în Turcia, nu a terminat meciul de astăzi pe teren.

Fotbalistul ivorian a fost eliminat direct în minutul 76 al meciului în urma unei intrări dure, cu talpa pe glezna dreaptă a lui Andrei Dumiter. Poziționat în apropierea fazei, „centralul” George Găman nu a stat pe gânduri, a scos cartonașul roșu de îndată.

Suporterii Voluntariului, câteva sute, nu l-au iertat pe Diomande pentru intrarea extrem de dură. Aceștia au strigat în cor „Criminalule!” și „Rușine să vă fie!”, în timp ce ivorianul părăsea terenul.

Citește și alte știri de actualitate: 

PORTRET Cine e Zeljko Kopic, noul antrenor al lui Dinamo » Victorii istorice cu West Ham și Sevilla, dar carieră umbrită de un bilanț negativ + demis cu scandal în Bulgaria

EXCLUSIV „Noi suntem mai naționaliști!” » Oltean fierbinte, „părintele” CSU Craiova are un mesaj pentru românii din Diaspora: „Întoarceți-vă acasă! Țara are nevoie de voi”

FC Voluntari - Petrolul 0-0 » Puncte împărțite după un festival de ratări!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
Mandpv
Mandpv  •  04 Decembrie 2023, 12:05
Postat de andi1 pe 02 Decembrie 2023, 08:06

Roata istoriei se invarte.... Și a inceput deja tic-tac!!!!!! Cand tiga... alias romania va fi pe butuci va puteti lua Adio de la Ardeal!

Ba ***, voi, usor, usor, va rariti in Romania,in curand veti ramane sub un milion, asa ca,lupa udmr in Parlament. Adica, veti fi reprezentati, prin mila Constitutiei, de un deputat si-un senator..Visezi malai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andi1
andi1  •  02 Decembrie 2023, 18:32

Poate nu va aduceti aminte ce bataie ati primit in martie 1990!!! Istoria se poate repeta daca nu va potoliți macar pe stadioane!!!

andi1
andi1  •  02 Decembrie 2023, 18:24
Postat de tivireli pe 01 Decembrie 2023, 21:20

Fiecare provincie este a celor ce o locuiesc. Dar, administrativ facem parte din aceeași țară, România. Care este problema, o puteți voi lua in spinare și să o mutați in vest? Respectați ordinea și legislația României. Fiți recunoscători pentru ceea ce vi se asigură ca siguranță și atât. Restul depinde de voi.

Siguranță??? In statul clanurilor, al ho... al bugetarilor cu salarii imense, în statului unde coruptia domina tot, unde nu exista medicamente etc. Aceasta e siguranță?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează