FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Gratis către FCSB?! Motivul pentru care vedeta lui FCU Craiova se gândește să refuze oferta lui Mititelu

Yassine Bahassa, nr. 29, a marcat un gol și a dat 3 pase decisive în cele 17 meciuri jucate în actual sezon din Superliga FOTO: FCU Craiova
Yassine Bahassa, nr. 29, a marcat un gol și a dat 3 pase decisive în cele 17 meciuri jucate în actual sezon din Superliga FOTO: FCU Craiova

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 17:48 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 20:57

Yassine Bahassa (31 de ani), unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la FCU Craiova, nu mai e sigur de titularizare, după ultimele rotații ale jucătorilor U21 făcute de Giovanni Costantino. Prezența lui Bahassa în primul „11” a ajuns să depindă de jucătorul U21 pe care îl alege antrenorul italian în formația de start: Blidar sau Blănuță.

Mai exact, dacă Giovanni Costantino preferă să înceapă meciul cu puștiul Alexandru Blidar (20 de ani), extremă stânga, și cu vârful Blănuță rezervă, pentru a juca în atac cu Chițu, atunci Bahassa rămâne pe bancă.

Bergodi a ieșit din ședința cu Șucu și a prezentat concluziile: „Eu asta am simțit”
RAPID
Bergodi a ieșit din ședința cu Șucu și a prezentat concluziile: „Eu asta am simțit”

Fotbalistul francez a ajuns în situația de a spera că poate prinde un loc de titular pe postul său de extremă stânga doar în cazul în care tehnicianul lui FCU Craiova mizează pe Blănuță vârf împins, iar golgheterul Chițu să fie distribuit în alt rol. Fie în banda dreaptă, fie în spatele omului din atac. 

O variantă, mai degrabă, de avarie, atât timp cât Baeten și Bauza sunt apți de joc.

Titularizarea lui Yassine Bahassa la FCU Craiova depinde de regula U21

Altă șansă pentru ca Bahassa să aspire la un loc de titular ar fi ca Giovanni Costantino să opteze pentru celelalte variante U21 din lot: portarul Robert Popa ori mijlocașul central Gabriel Buta.

Giovanni Costantino l-a titularizat prima dată pe Blidar în meciul cu FCU Craiova - FCSB (2-0), din Cupa României, iar Bahassa a rămas rezervă.

Extrema U21 a jucat bine și a fost pe teren din primul minut și în meciul următor din Superliga, cu FC Botoșani (2-0). Pentru jocul cu „lanterna” campionatului, Bahassa a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Cu FCSB l-am sacrificat pe Bahassa, pentru că antrenorul a preferat să joace cu jucător pentru regula U21 în stânga. Planul era ca ei să obosească în prima repriză și apoi să îi bage pe cei mai buni în repriza a doua. Dar cum totul a mers bine din prima, s-a schimbat tactica
- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Gratis către FCSB?! Motivul pentru care vedeta lui FCU Craiova se gândește să refuze oferta lui Mititelu
Yassine Bahassa // foto: Imago

Yassine Bahassa mai are contract până în vară cu FCU Craiova

Adrian Mititelu a dezvăluit că tratează pentru prelungirea contractului cu Yassine Bahassa. Angajamentul expiră în iunie 2024.

„Contractul cu Bahassa e până în vară. Dar eu sper să ne înțelegem cu el. Suntem în negocieri cu el pentru prelungire. Bahassa e important pentru noi și încercăm să ajungem la un acord. Eu zic că ne vom înțelege", a spus Adrian Mititelu, potrivit Prosport.

Vedeta oltenilor este în vizorul lui Gigi Becali, care spunea în noiembrie că îl poate aduce gratis la FCSB.

Giovanni Costantino este mulțumit: „Toată lumea spune că această echipă este bună acum. Da, cred că e bună”

FCU Craiova, cu a doua cea mai slabă apărare din Superliga, cu 33 de goluri primite, a bifat două meciuri consecutive fără gol primit, 2-0 cu FCSB, în Cupă, 2-0 cu FC Botoșani, în campionat, iar antrenorul Giovanni Costantino este mulțumit de creșterea echipei sub comanda sa.

Când am venit la Craiova, toată lumea spunea că portarul nu apără bine, că apărarea nu funcționează cum trebuie. Eu am venit la Craiova pentru că am crezut mult în această echipă. Am avut încredere mai mult decât oricine altcineva.

Am șansa să lucrez cu niște jucători care muncesc din greu. Din prima zi de când am venit, muncim din greu să ne perfectăm jocul.

Toată lumea spune că această echipă este bună acum. Da, cred că e bună. Dar e ca la mașini. 

Degeaba o mașină este frumoasă dacă o roată nu funcționează. Astfel, un Fiat 500 poate să întreacă în orice moment un Ferrari. Trebuie să lucrăm ca o echipă și în apărare, și în atac pentru a obține rezultate bune”, a declarat Costantino la conferința de presă premergătoare meciului FC Voluntari - FCU Craiova.

În cele 7 meciuri din Liga 1 cu Giovanni Costantino pe bancă, FCU Craiova a obținut 8 puncte: două victorii, două egaluri, trei înfrângeri, golaveraj 10-10.

VIDEO. Fericit după victoria cu FCSB, Adrian Mititelu a găsit un motiv să fie supărat: „Nu sunt fals când spun asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Nea.Marin.
Nea.Marin.  •  15 Decembrie 2023, 16:25
Postat de george.br pe 15 Decembrie 2023, 16:10

::)) Aia are alt target.

Ea mai are și alt “job” :)))

george.br
george.br  •  15 Decembrie 2023, 16:10
Postat de Nea.Marin. pe 15 Decembrie 2023, 13:34

Sau €0.005 pe frază! Exact ca prietenul nostru Tipilik! :)))) cică Ligia a ajuns la €0.5 !

::)) Aia are alt target.

Nea.Marin.
Nea.Marin.  •  15 Decembrie 2023, 13:34
Postat de george.br pe 15 Decembrie 2023, 11:17

Ai mai pus o bifa la pontaj, Clonache!

Sau €0.005 pe frază! Exact ca prietenul nostru Tipilik! :)))) cică Ligia a ajuns la €0.5 !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează