FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Bergodi a ieșit din ședința cu Șucu și a prezentat concluziile: „Eu asta am simțit”

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 15:24 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 15:56

Cristiano Bergodi a vorbit într-o conferință de presă despre situația lui pe banca Rapidului.

  • Petrolul - Rapid se joacă vineri, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 1, OrangeSport și DigiSport 1

La conferința de azi, Cristiano Bergodi a vorbit despre seria de 5 meciuri fără victorie în care se află Rapid și a dezvăluit că a avut o discuție cu acționarul majoritar, Dan Șucu. 

Dan Șucu i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Bergodi » Ultimatum pentru italian la Rapid
RAPID
Dan Șucu i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Bergodi » Ultimatum pentru italian la Rapid

Bergodi spune că simte că are parte de sprijinul conducerii, deși astăzi au apărut informații că va fi înlocuit cu Marius Măldărășanu, dacă nu ia cel puțin 4 puncte din meciurile cu Petrolul și Farul.

VIDEO Cristiano Bergodi, după ședința cu Dan Șucu: „Simt că am încrederea conducerii”

„E un derby. E o rivalitate mare. Vrem să luăm cele trei puncte pentru că nu trecem printr-o perioadă bună. Trebuie să ne apropiem din nou de locurile fruntașe.

Venim după o înfrângere dureroasă, dar se pare că băieții și-au revenit. Am avut discuții cu ei, au discutat și conducătorii cu ei. Nu suntem într-o perioadă bună, dar totul se poate schimba. 

Am avut 13 meciuri fără înfrângere, am avut șansa să ajungem pe locul 2... Echipa a pierdut puțin din turație, au apărut și probleme. Ne lipsesc jucători buni, care jucau. E un moment greu, dar trebuie să mergem înainte.

Eu sunt antrenorul Rapidului, am venit cu inima deschisă. Am discutat cu conducerea și mi se pare că am tot sprijinul. Da, trebuie să avem și rezultate! Că astea ne țin pe noi.

Am pornit cu un proiect în această vară. Eu am venit chiar înainte de primul meci, dar echipa a mers foarte bine. Acum nu trecem printr-o perioadă bună. Dar eu am simțit încredere din partea conducătorilor. Eu îmi văd de treaba mea și nu am niciun fel de presiune.

Eu știu că pe noi ne țin rezultatele. Dar trebuie și evaluată munca antrenorului. Și văzut de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Eu sunt încrezător în ce fac și ce știu. Merg înainte. Toți își dau cu părerea, sunt și multe interese... Eu sunt liniștit. Nu am nicio problemă.

De ce să luăm doar patru puncte? Putem obține și 6 puncte! E important să avem o o evoluție foarte bună cu Petrolul. De ce să nu putem chiar câștiga ambele meciuri? E normal să te critice toată lumea dacă nu merge treaba. Fanii Rapidului au fost mereu lângă echipă”, a declarat Cristiano Bergodi.

Am discutat cu domnul Șucu și conducerea. Conducerea știe de ce avem nevoie și e în discuții cu anumiți jucători. Suntem în discuții pentru a întări lotul în iarnă
 - Cristiano Bergodi

Citește și: 

Calculul GSP, confirmat » Cauza principală care a prăbușit Rapidul

Dat afară de CSU Craiova „fără nicio explicație”: „Mi-au zis că nu mai am nicio șansă să joc, nici dacă intra Messi în mine nu conta. Mă simțeam ca un intrus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
argus
argus  •  14 Decembrie 2023, 20:46

Dl Bergodi, nu are atacanti de valoarea celor fie accidentati, fie transferati, sa fie cauza celor 5 partide fara victorie? Cred ca la dl Bergodi, marea problema este ca nu da credit jucatorilor din lot, NICI CAND sunt singurii ce pot fi pe postul celor acidentati, transferarati! Nu poti sa dai vina doar pe lipsa unor jucatori, in timp ce nu ai rabdare cu Stan si Al Sawy ambii atacanti, sau Panoiu. Sporadica foilosire a celor doi, arata ca antrenorul nu da credit tinerioor, ca nu intelege ca nu poti sa dai incredre unui jucator, fara ca sa-i dai minute de joc! Da! Lipsa celor accidentati este una din cauze, accentuata de conceptul conservator al antrenorului, in care neincrederea in jucatorii tineri, face "legea"! Nu poti sa spui ca este nedrept sa ti se ceara demisia, cand nu ai reusit sa formezi o echipa, desi ai avut un lot de 30 de jucatori, cand ai renuntat la un Micovschi (imprumutat la UTA). Cand rezultatele impuneau o discutie cu conducerea, sa declari ca "de 10 zile nu am vorbit cu dl Sucu", arata caracterul, ingamfarea acestuia! Pai ce voia dl Bergodi? Sa fie "convocat" la o discutie sau, mai stii, sa-l caute "10 zile" (apropos, pe unde era...) ca sa discute despre eventualele masuri ce ar trebui luate? Asa cum stau lucrurile, nu cred ca provblemele din jocul echipei, vor fi rezolvate doar prin aducerea de jucatori. Cred ca "mingia" se afla la finantatri, nu la antrenorul "neprihanit"!

badeadorian
badeadorian  •  14 Decembrie 2023, 20:06
Postat de vivi.napoca1_ pe 14 Decembrie 2023, 16:31

Bergodi ,nu știu de ce te- ai băgat în aceasta " familie Rapid " !? Acolo au nevoie de antrenor tip Sumudica ! Asa ca o demitere este de fapt un pas înainte; Du- te Bergodi ,Du- te !

Domnule vivi/sapoca , nu mai bine va vedeti de gainile din batatura de cat sa muriti de grija altuia ??? .

badeadorian
badeadorian  •  14 Decembrie 2023, 20:04
Postat de gicab pe 14 Decembrie 2023, 16:03

Se răsucește Dej în pământ când vede ce a ajuns rapidul lui mult iubit

Nu te duci tu sa-l apuci pe Dej de mana sa nu se mai rasuceasca ??? ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează