FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Bergodi » Ultimatum pentru italian la Rapid

Fotomontaj: Stela Tănase (GSP)
Fotomontaj: Stela Tănase (GSP)

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 11:36 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 13:46

După o perioadă foarte bună, cu 13 meciuri fără înfrângere în toate competițiile, Rapid a întrat în criză: 5 partide fără victorie. O eventuală demitere a lui Cristiano Bergodi a devenit din nou de actualitate, după ce italianul a fost contestat și la startul sezonului.

Numit în vară pe banca Rapidului, după plecarea lui Adrian Mutu, Cristiano Bergodi are nevoie de două meciuri bune în ultimele etape din 2023 pentru a nu avea probleme cu Dan Șucu și Victor Angelescu, cei doi acționari.

E sigur! Ianis Hagi schimbă echipa » Presa internațională dezvăluie ce îl așteaptă pe „decarul” lui Alaves
SPANIA
E sigur! Ianis Hagi schimbă echipa » Presa internațională dezvăluie ce îl așteaptă pe „decarul” lui Alaves

Ultimatum pentru Bergodi la Rapid. Se pregătește Măldărășanu

Conducerea Rapidului își dorește mai mult de la echipă și ar lua în calcul schimbarea lui Bergodi. Italianul ar fi primit un ultimatum: 4 puncte în ultimele două etape din 2023. În care Rapid are două deplasari: la Petrolul (15 decembrie, 20:00) și Farul (20 decembrie, 20:30).

În cazul în care nu își atinge ținta, Bergodi ar urma să fie demis. Și înlocuit cu un alt antrenor din Superligă: Marius Măldărășanu (48 de ani), a anunțat astăzi OrangeSport.

Măldărășanu impresionează în Superligă. A promovat-o pe Hermannstadt, pe care a preluat-o în 2021, și acum e pe 6, cu 28 de puncte în 19 etape.

Fostul mijlocaș, care a mai antrenat la Astra și Metaloglobus, este un nume important în istoria recentă a Rapidului. A jucat între iulie 1998 și ianuarie 2003 și iulie 2003 - ianuarie 2008 la giuleșteni, câștigând două titluri de campion și făcând parte din echipa UEFAntastică.

Dan Șucu i-a găsit înlocuitor lui Cristiano Bergodi » Ultimatum pentru italian la Rapid
Marius Măldărășanu

Rapid ar putea să-l ia pe Măldărășanu: „Are clauză la Hermannstadt”

În vară, antrenorul a prelungit contractul cu sibienii. Înțelegerea expiră în 2024, iar salariul din primul an este de 8.000 de euro. În al doilea sezon, suma crește cu o mie de euro.

Dar, Măldărășanu are o clauză, care-l poate elibera de contract, după cum a anunțat președintele Daniel Coman.

În momentul de față nu s-a discutat nimic nici despre mine și nici despre Măldărășanu. Ar putea să-l ia pe Măldărășanu la iarnă, pentru că are o clauză. 

Sigur, trebuie să fie și el de acord. Dacă s-ar duce el, vom vedea la momentul respectiv. Dacă se va pune problema, la un moment dat, vom vorbi la momentul respectiv”, a spus Coman, potrivit digisport.ro.

VIDEO Cristiano Bergodi: „Nu merit să mi ceară demisia”

Citește și:

Rapid pregătește lovitura iernii! Golgheterul pe care Mircea Lucescu n-a reușit să-l aducă la Dinamo Kiev e la un pas de Giulești

Reacția lui Daniel Pancu, după ce fanii Rapidului au cântat „Viața mea o împart alături de Voluntari”: „Nu ar trebui să mai fie presiune pe jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  15 Decembrie 2023, 20:12
Postat de VanBasten1989 pe 15 Decembrie 2023, 17:23

:))))) Daca ma enervezi, dai o bere calda pe Anglia.

:) Dau, da' pe Italea, ca acolo ma trimite *** Meu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  15 Decembrie 2023, 17:23
Postat de BindenDanDat pe 15 Decembrie 2023, 16:54

Aoleooo, Bastene, sa imi notez sa nu te enervez vreodată, ca aoleooo, nu ma vad bine de loc. In rest, normal ca ai dreptate.

:))))) Daca ma enervezi, dai o bere calda pe Anglia.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  15 Decembrie 2023, 16:54
Postat de VanBasten1989 pe 15 Decembrie 2023, 01:00

Harlamb nu conteaza, e doar un purtator de licenta si da bine la interviuri. Eu pe doamna Shucu as vedea-o antrenor la Rapid. Ar fugi baietii cu inima ca sa nu dezamageasca o femeie ca ea, care cunoaste perfect proportia corecta dintre morcov si bici.

Aoleooo, Bastene, sa imi notez sa nu te enervez vreodată, ca aoleooo, nu ma vad bine de loc. In rest, normal ca ai dreptate.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează