INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

E sigur! Ianis Hagi schimbă echipa » Presa internațională dezvăluie ce îl așteaptă pe „decarul” lui Alaves

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves/ foto: Imago Images
Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 11:02 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 15:46

Ianis Hagi (25 de ani) nu s-a impus la Alaves și la finalul împrumutului de un sezon în LaLiga se va întoarce în Scoția, la Glasgow Rangers. „Phillipe Clement îi urmărește evoluțiile și vrea să-l evalueze pe românul care are contract până în 2026. În plus, clubul spaniol negociază cu un jucător cu același profil ca Ianis”, scrie The Scottish Sun.

Ianis Hagi nu a prins decât 492 de minute în actualul sezon la Alaves și nu a fost niciodată integralist în LaLiga. Antrenorul Luis Garcia l-a folosit doar în șase meciuri ca titular și nu s-ar opune revenirii sale la Rangers la finalul stagiunii.

 Și presa scoțiană scrie că noul manager al lui Rangers, Phillipe Clement, vrea să-l evalueze înainte de a lua o decizie în privința românului.

Fotbalistul s-a întors în România, după ce a ieșit campion, și anunță răspicat: „Am revenit din iad. Vreau la națională!”
ANUNȚ
Fotbalistul s-a întors în România, după ce a ieșit campion, și anunță răspicat: „Am revenit din iad. Vreau la națională!”

Viitorul lui Ianis rămâne incert

„Playmakerul a plecat în Țara Bascilor în august, după ce și-a exprimat public frustrările din cauza lipsei minutelor sub comanda lui Michael Beale. Hagi jr. s-a bătut să revină la cea mai bună formă după accidentarea gravă suferită la genunchi, care l-a ținut pe margine mai bine de un an. Ianis a ales să plece în La Liga, în dorința de a aduna minute mai multe, dar viitorul lui rămâne incert. 

Au circulat zvonuri că Alaves ar putea să-l transfere definitiv la vară, deși contractul lui cu Rangers expiră în 2026. S-a scris că Clement ține să se uite mai atent la mijlocașul de care fostul antrenor s-a debarasat destul de ușor", a scris The Scottish Sun.

Concurent mai ieftin pe post!

Aceeași sursă anunțase că Alaves ar avea o alternativă mai ieftină la Ianis Hagi: „S-ar pregăti o ofertă de 700.000 de euro pentru Carlos Vicente (clauza de reziliere) de la Racing Ferrol, din liga secundă. Spaniolul este văzut ca un jucător de același profil ca Ianis, jucând în spatele atacantului sau aripă dreapta, adică pozițiile în care a fost folosit și de Luis Garcia"

Ianis a trecut prin campionatul Scoției și știe foarte bine ce înseamnă, e unul foarte dur, agresiv. Părerea mea ar fi să rămână în Spania, să lupte pentru a juca acolo, pentru că e altfel de fotbal, unul tehnic, complet diferit de cel scoțian 
- Mircea Lucescu, la Fotbal Club de la DigiSport

12meciuri are Ianis Hagi în LaLiga, în care singura realizare este un assist. A mai reușit două goluri în două partide din Cupa Regelui

Citește și alte știri de fotbal internațional

Brigada lui Istvan Kovacs, nota 2 în Record » Asistentul Marinescu și-a prezentat scuzele, însă portughezii nu l-au iertat
FC PORTO - ȘAHTIOR 5-3
Brigada lui Istvan Kovacs, nota 2 în Record » Asistentul Marinescu și-a prezentat scuzele, însă portughezii nu l-au iertat
A discutat cu potențialul înlocuitor al lui Erik ten Hag. Când se face schimbarea pe bancă
MANCHESTER UNITED
A discutat cu potențialul înlocuitor al lui Erik ten Hag. Când se face schimbarea pe bancă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
bogdaniulian
bogdaniulian  •  14 Decembrie 2023, 23:08

Oricum o sa fie in lot la Euro, poate sa nu joace nicaieri. Nu'l lasa Edi ca na, familia conteaza, el o stie prea bine.

muzzi1
muzzi1  •  14 Decembrie 2023, 19:43

eu sunt curios daca ar avea 1 minut de sinceritate, majestatea sa Dzică Hadzi ar spune oare : „Domnilor, este fiul meu, știu că nu poate săracul să fie ce vreau eu, ce vrem cu toții! el are oarece talent,oarece valoare, dar departe de prentențiile mele, incetați să mai aștepatați de la el minuni, că nu vor veni!” mă rog, cu cuvintele lui, cu dacă talent orice, nu se ascunde dupa unghii ca să se identifice cu el insuși.... sau daca Ianis ar avea curaj să se desprindă din educatia asta medievală primită in familie, in care nu ai curaj să-l contrazici pe tatâne-tău , să zică ”Domne, eu semăn cu mama, nu am treabă cu fotbalul! Tata să-și mai vadă de treburile lui și eu de-ale mele!”

Nae_4774
Nae_4774  •  14 Decembrie 2023, 19:34

Acest Ianis nu a fost niciodată " "decarul" lui Alaves", domnule!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează