INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

A discutat cu potențialul înlocuitor al lui Erik ten Hag. Când se face schimbarea pe bancă

Graham Potter ar fi alesul pentru banca lui Manchester United
Graham Potter ar fi alesul pentru banca lui Manchester United

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 10:24 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 11:00

Noul investitor al lui Manchester United, omul de afaceri Jim Ratcliffe, s-a întâlnit cu Graham Potter, liber din primăvară, când a fost demis de la Chelsea. Tabloidele The Sun și Daily Mail susțin că Potter îl va înlocui pe managerul Erik ten Hag dacă acesta pierde, duminică, derby-ul cu Liverpool.

Managerul Erik ten Hag se află sub o presiune fantastică după ce Manchester United a fost eliminată din Europa. Ziarele britanice anunță că derby-ul din Premier League, cu Liverpool, e decisiv pentru viitorul său, iar două dintre acestea, The Sun și Daily Mail, dezvăluie că s-a luat o decizie și-n privința înlocuitorului.

Atacantul de 75 de milioane al lui Manchester United s-a făcut de râs în Liga Campionilor
MANCHESTER UNITED
Atacantul de 75 de milioane al lui Manchester United s-a făcut de râs în Liga Campionilor

Noul investitor al lui Manchester United, Jim Ratcliffe, așteptat să cumpere 25 la sută din acțiuni săptămâna viitoare, s-ar fi întâlnit deja cu potențialul succesor al lui Ten Hag.

Investitorul Jim Ratcliffe este fan Graham Potter

Este vorba despre Graham Potter, liber de contract din aprilie, când a fost dat afară de la Chelsea. „Ratcliffe este fan Potter”, a aflat The Sun.

Potter tocmai a refuzat o ofertă din Championship, de la Stoke City, iar cotidianul amintit susține că decizia lui a fost deja un semn că se pregătește pentru o provocare „mai importantă”. 

Erik ten Hag este în vrie după un sezon 2022/2023 rezonabil

Ten Hag e al cincilea manager al lui Manchester United de la retragerea legendarului Sir Alex Ferguson, la finele sezonului 2012/2013. Însă, ca și predecesorii săi, olandezul n-a reușit să-i readucă pe „diavolii roșii” în fruntea Europei.

El a avut o primă stagiune rezonabilă, locul 3 în Premier League 2022/2023 și triumful din Cupa Ligii Angliei (Carabao Cup), dar în 2023/2024 lucrurile au mers din rău în mai rău: 12 eșecuri în 24 de meciuri disputate, în toate competițiile. Afară din Europa, locul 6 în Premier League după 16 etape.

Mai puteți citi:

Istvan Kovacs, nota 2 în Record » „Asistentul” Marinescu și-a prezentat scuzele, însă portughezii nu l-au iertat

Detalii de culise: cum a pus Gigi Becali mâna pe vedeta echipei » Fanii sunt revoltați și amenință cu boicotul, din cauza sumei de transfer

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close