FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Younes Hamza nu ştie dacă să plece la Botev Plovdiv sau să rămînă alături de "lupi": "Pot continua la Petrolul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 ianuarie 2014 19:41

Doar Benga şi Dore au plecat din cantonamentul ploieştenilor cu destinaţia Cipru, spre a semna cu Botev Plovdiv, nu, încă, şi atacantul Younes Hamza.

Atacantul, aflat şi-n atenţia francezilor de la Nantes, este indecis, nu ştie dacă să mai rămînă pînă în vară, să lupte pentru event, sau să plece, mai ales că bulgarii vor să-i asigure un contract mai mare decît cei 120.000 de euro de acum de la Ploieşti.

"Fanii mă fac să nu fiu decis să plec"
"Sînt la Petrolul, pentru moment, nu ştiu ce va mai fi. Sînt două-trei oferte, dacă va fi bine pentru club, pentru mine, atunci mă voi duce pe drumul meu. Eu am un contract, am un salariu, nu ştiu dacă Petrolul mai doreşte continuarea cu mine. Echipa poate să ia titlul şi cu mine, şi fără mine. Aici este un grup puternic, este o familie", a comentat atacantul de 27 de ani.

Fotbalistul a auzit că fanii au blocat site-ul grupării cu mesaje care să-i determine pe şefi să-l ţină pe Hamza. "Este o plăcere să aud că oamenii mă apreciază, e fabulos ca un fotbalist să cîştige inimile suporterilor. Eu nu sînt decis să plec, pot continua, depinde şi de club. Eu sînt satisfăcut şi să continuu la Ploieşti", a conchis Younes.


"Este o plăcere să mă antrenez alături de fotbalişti mari, precum Mutu şi Zicu, ai de învăţat din astfel de experienţe"
Younes Hamza, atacant Petrolul

Şcolarul "Messi"
Prahovenii au adus cu ei în Antalya şi-un elev, junior al clubului, Iulian Ilie, 12 ani şi 11 luni, care a fost intregat în lot de către veteranii echipei. Atacantul, care a fost deja poreclit "Messi", mai ales că are aceeaşi alură, a fost în probe la Barcelona în 2012, chiar a trecut probele, însă Petrolul n-a vrut să-l cedeze.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  19 Ianuarie 2014, 19:54

El daca ar fi sigur de locul de titular nici nu cred ca s-ar gandi sa plece,de ce? Pentru ca in urma unei evolutii bune si in retur ar putea sa plece in prima liga din Franta. Acum mai exista varianta(putin probabila) ca el sa nu mai joace asa de mult,sa fie mai mult rezerva si atunci s-a dus si ligue 1,si Botev Plodviv....Eu in locul sau as ramane la echipa.

movul29
movul29  •  19 Ianuarie 2014, 16:56

Ar trebui făcut un mic sacrificiu financiar astfel încât Hamza să rămână la Petrolul! Younes merită orice efort ținând cont de câte a făcut pentru Petrolul! Și ddacă mergem în cupele europene avem nevoie de un jucător cu experiența lui! De asemenea nu trebuie să uităm ce efect a avut pentru echipă pierderea celuilalt golgheter!

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  19 Ianuarie 2014, 09:32

daca "poate", atunci sa ramana!cu siguranta o sa ajunga la o echipa mult mai valoroasa unde va incasa o gramada de bani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează