FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Zaharia e al Stelei!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2007 00:00

Atacantul Gloriei Bistrita, Dorel Zaharia, a semnat cu Steaua un contract valabil pe 3 ani.

Dupa ce transferul atacantului Dady de la Belenenses a picat in ultimul moment, iar Victoras Iacob nu este inca refacut complet dupa o accidentare mai veche, ros-albastrii s-au reorientat catre Liga 1 pentru a-si intari ofensiva. "Imi doresc un atacant de careu si acesta ar putea fi Zaharia de la Gloria Bistrita. Am neaparat nevoie de cineva in atac", a spus, la finalul meciului cu Charleroi, Gica Hagi.

"Regele" l-a sunat pe Nelutu Sabau imediat dupa meciul Gloriei impotriva lui Atletico Madrid (2-1) pentru a primi informatii suplimentare despre atacantul de 29 de ani venit anul trecut de la Medias. Negocierile dintre Steaua si Bistrita au inceput imediat, dar posibilitatea ca Dady sa ajunga totusi in Ghencea au aminat semnarea actelor. Aseara, conducerile celor doua cluburi au ajuns la un acord, iar Steaua urmeaza sa plateasca in schimbul lui Zaharia suma de 500.000 de euro.

Conducerea bistritenilor a pus insa o conditie ros-albastrilor: sa-l lase pe atacant sa evolueze si in partida retur de simbata, din Cupa UEFA Intertoto, cu Atletico Madrid. Este de asteptat ca Zaharia sa se prezinte la antrenamentele Stelei saptamina viitoare, dupa ce vicecampionii se vor intoarce din Polonia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close