FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Zapata: "Dacă mai rămînea Florin Marin, în scurt timp l-am fi concurat pe Usain Bolt" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2010 00:00

Goalkeeperul Stelei, Robinson Zapata, vorbeşte despre perioada în care îi era interzis să se antreneze cu echipa secundă a clubului din Ghencea şi ironizează metodele de pregătire ale lui Florin Marin, omul însărcinat de Victor Piţurcă să se ocupe de pregătirea jucătorilor care nu intră în vederile sale.

"Trebuia să ne trezim la ora 7:00 dimineaţa ca peste o oră să fim la stadion că atunci era programat antrenamentul. Nu se poate aşa ceva!

Din fericire, eu nu prea am prins acea perioadă deoarece am avut în plus o săptămînă de vacanţă, dar ce am auzit... Ei se pregăteau cu Florin Marin şi, la cît alergau, mai aveau puţin şi puteau să-l concureze cu succes pe Usain Bolt! Noroc apoi cu domnul Aelenei, care este un om de caracter şi ne-a făcut viaţa mai uşoară", a povestit Zapata pentru Gazetă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
ricifourgroup
ricifourgroup  •  03 Septembrie 2010, 15:40

mai daca nici zapata nu a dovedit ca este portar ,o sti si el la 30 de ani cunm trebuie facut un antrenament pentru portari a fost totusi portar de nationala si portarul nr. al Romaniei ca acum nu este in forma este cu totul alceva dar in nici un caz ca nu fuge de la 7 cu Fl.Marin

andynho_fcsb
andynho_fcsb  •  03 Septembrie 2010, 14:58

Zapata, altii muncesc mai mult decat tine si iau mai putini bani, asa ca nu te mai plange...

miakis
miakis  •  03 Septembrie 2010, 14:06

bine spus chiar nu mai imi statea mintea la nea IMI.bravo ioananghel

Vezi toate comentariile (13)
Comentează