FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ondrasek și-a reziliat azi contractul cu FCSB! » Câți bani i-a dat Becali ca să scape de el + ce șanse are cehul să ajungă la Craiova

Zdenek Ondrasek s-a despărțit azi oficial de FCSB
Zdenek Ondrasek s-a despărțit azi oficial de FCSB

Articol de - Publicat marti, 03 august 2021 13:13 / Actualizat marti, 03 august 2021 13:34

Atacantul ceh Zdenek Ondrasek (32 de ani), unul dintre cei mai criticați jucători de la FCSB de către patronul Gigi Becali, și-a reziliat azi contractul cu formația roș-albastră.

Trei meciuri a jucat Ondrasek la FCSB, bifând în total 110 minute. Criticat în repetate rânduri de Gigi Becali, atacantul și-a reziliat azi contractul cu FCSB, informează sursele Gazetei Sporturilor.

Ondrasek a plecat de la FCSB

Vârful i-a cerut lui Gigi Becali să primească toți banii până în iarnă, dar patronul de la FCSB nu a fost de acord. Astfel, după negocieri, cehul va primi patru salarii, ceea ce înseamnă 80.000 de euro.

La revedere, Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipă, nu îi mai vedeți. Au contracte, le respectăm. Le propunem, negociem, am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu. Vă dați seama, îi dă doar 10.000 euro pe lună. Ca să plece, trebuie să îi dau 50.000, că nu pleacă ăla altfel. După ce i-am dat 100.000, apoi alți 30.000, îi mai dau încă 50.000
- Gigi Becali la Pro X

Ondrasek nu vrea să mai joace în România

Deși era pe lista celor de la FCU Craiova, după cum spunea și Gigi Becali, Ondrasek nu vrea să mai joace în România, preferând un transfer în străinătate. De serviciile „Cobrei” s-a interesat recent Tromso, echipă din prima ligă a Norvegiei, pentru care a mai evoluat între anii 2012 și 2015, anunță presa scandinavă.

Ondrasek și-a reziliat azi contractul cu FCSB! » Câți bani i-a dat Becali ca să scape de el + ce șanse are cehul să ajungă la Craiova
Gigi Becali, patronul FCSB, l-a făcut praf în declarații pe Ondrasek

Zdenek Ondrasek este un atacant central care măsoară 1,86 metri și evolua din septembrie 2020 la Viktoria Plzen. Ondrasek are în CV echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas. La Plzen, a înscris de 7 ori în 36 de meciuri.

7 selecțiiare Ondrasek în „naționala” Cehiei, pentru care a debutat în octombrie 2019. A marcat de două ori

Urmează Vucur?

În ceea ce-l privește pe Stipe Vucur, aceasta încă nu și-a reziliat contractul, dar este de așteptat ca și fundașul de 29 de ani să înceapă negocierile în curând.

VIDEO Ivan Mamut, soartă similară cu Zdenek Ondrasek la FCSB? „Nu se pliază, acolo trebuie altceva”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, în corzi! An financiar catastrofal după rușinea din Europa » CFR Cluj, încasări de cel puțin 3 ori mai mari

Basarab Panduru, mesaj pentru Gigi Becali! I-a spus pe cine să pună antrenor la FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
loko1
loko1  •  03 August 2021, 22:22
Postat de vasileroaita pe 03 August 2021, 17:03

Becali nu se foloseste de ban. E invers!

Citeste cu mintea ,gandeste ,apoi realizeaza ca momeala este banul pentru care vin la stana,unde patron este Satana.

bodystyle74
bodystyle74  •  03 August 2021, 19:21
Postat de sibelius pe 03 August 2021, 14:37

Au venit, au luat banutul si au plecat. Spre deosebire de strainii aterizati la fc insolventul care au stat luni de zile fara sa fie platiti.

Toti straini adusi de spanioli la Dinamo si-au luat banii pe 4 luni desi au jucat doar doua dupa care au obtinut dezlegare de la fifa. Acolo a fost combinatie,ei stiau ca urmeaza sa joace pana primesc dezlegare dupa care vin banii pe restul de luni ramase pana la sf anului pt ca Dinamo nu mai putea obtine licenta.

valentindragobete
valentindragobete  •  03 August 2021, 19:05
Postat de valeri_gazzaev pe 03 August 2021, 14:22

Ce limbaj de *** *** ai. Era vorba de agentiile de presa, bineinteles, dar ce sa inteleaga prostu'. Te-oi fi gandit la spionaj la cat esti de ***, fecesebistule :)))

Prosteo, alea erau " agenturili " ! Dumnezeu cand a facut lumea a lăsat prea multi prosti sa respire si ei, prostii adica, au facut " frăția martorilor lui talpan " zisă si " cazarmagii din ghencea " ! Și apropo, să nu uit: pe stadionul sprijinit in araci o sa joace și Steaua lui becali, sigur daca jiji o sa vrea, pentru că unde-i lege nu-i tocmeala c-așa zice boborul, n-asa !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează