FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zenga: "Eu decid"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2007 00:00

Zenga spune ca el va hotari cine va pleca in iarna de la Dinamo, nu actionarii. Invitat duminica seara la Antena 2, la Recursul Etapei, emisiune moderata de Ovidiu Ioanitoaia, Walter Zenga a vorbit despre situatia de la Dinamo. Italianul a inceput cu strategia de viitor, precizind ce trebuie sa faca elevii sai pentru a reusi sa cistige din nou campionatul. "Trebuie sa muncim, sa ne antrenam serios in fiecare zi si sa revenim acolo unde este locul lui Dinamo. Am luat in ultimele patru meciuri zece puncte. Trebuie sa confirmam in continuare parcursul lui Dinamo si sa revenim sus in clasament", a spus Zenga.

Apoi, a tinut sa lamureasca problema plecarilor, la iarna, din stefan cel Mare. "In decembrie voi discuta cu sefii si vom vedea de ce am avea nevoie, unde sintem in clasament si ce transferuri vom face. stefan Radu, Lobont, Margaritescu, Niculescu si ceilalti ramin la Dinamo. La iarna tragem linie si vom lua o decizie. Nu va pleca nimeni fara sa spun eu", a incheiat tehnicianul de 47 de ani.

Agentul italian
Zenga il ajuta pe Adrian Mutu si pe ceilalti componenti ai echipei din Florenta cu informatii despre Elfsborg, adversara alb-violetilor din grupele Cupei UEFA. "Fiorentina sa aiba grija, nordicii sint bine organizati, cu un cuplu de mijlocasi centrali foarte buni si o linie mediana foarte puternica din punct de vedere fizic. Fundasii centrali sint lenti, dar pot fi periculosi la fazele fixe", a declarat Zenga unui post de radio italian. Dinamo a fost eliminata de Elfsborg in turul I al Cupei UEFA.

Laude

Conducerea clubului Dinamo a complimentat public echipa nationala pentru victoria cu Olanda. " ne-au facut mindri ca sintem romani inca o data. Victor Piturca este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut vreodata tara noastra. Miercuri vom fi calificati, bulgarii fac doar remiza cu albanezii la Tirana", a declarat Cristi Borcea.

"N-am fost in coma"

Adrian Ropotan spune ca Dinamo a trecut printr-o perioada mai grea, dar este increzator ca va reveni pe podium. "Dar ce, noi am fost bolnavi? Sintem bine, nu am fost in coma. Incet, incet ne revenim si noi in clasament, mai avem de disputat si restanta cu Farul. Important este pe ce pozitie vom fi la finalul campionatului", a spus internationalul de tineret pe site-ul oficial al clubului.

Miza pe fazele fixe
Zenga da mult mai multa importanta fazelor fixe, dorind ca jucatorii sai sa fie eficienti in atac, dar vrea si sa se evite incasarea golurilor din asemenea procedee: "Acum, in fotbalul modern, majoritatea golurilor se dau din faze fixe. E util sa ai jucatori inalti in echipa, bine facuti, care sa faca diferenta".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează