FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENIE

Zenga: "Mi-aş mai dori să lucrez cu MM Stoica"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 martie 2008 00:00

Pe Walter Zenga şi pe fostul preşedinte al Stelei, Mihai Stoica, îi leagă o prietenie strînsă. Actualul oficial al Urziceniului a spus de curînd că cele mai bune transferuri făcute de el în Ghencea au fost Zenga şi Protasov. Zenga a rămas şi el cu o părere bună despre Stoica. "Mi-aş dori să lucrez din nou cu MM. Ne-am înţeles foarte bine", a spus Zenga la Special.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  19 Martie 2008, 00:25

da cui ii scandam toti numele anul trecut, lui ma ta, bah bamboo2, sa m apuci d 1 coy

 •  19 Martie 2008, 00:15

Bani pe net!!!!Pe bune si fara sa fara sa da-ti nici o informatie despre d-voastra decat atunci cand doriti sa ridicati banii(le trimite-ti un cont in care sa va trimita banii).Acum o sa va dau cateva informatii generale dar dupa ce va inscrieti cititi ce scrie pe site si o sa intelegeti mai mult! Primul pas - da-ti dublu click pe adresa urmatoare http://bux.to/?r=adriaan78 (eu sunt membru deja si inscrierea se face doar prin recomandare) Pasul doi – Inscrieti-va pe site Pasul trei - Dupa

 •  19 Martie 2008, 00:10

daca elton a fost cel mai iubit jucator inseamna ca tu esti praf. vai mama voastra de mioare ale lui becalii. meme meee

Vezi toate comentariile (9)
Comentează