FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zi tristă pentru suflarea dinamovistă » Cătălin Hîldan ar fi împlinit azi 42 de ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 20:34

Aniversare tristă azi pentru fotbalul românesc. Decedat pe 5 octombrie 2000, Cătălin Hîldan ar fi împlinit azi 42 de ani. Supranumit de fanii alb-roşii "Unicul Căpitan" pentru devotamentul său, Cătălin a decedat în urmă cu 18 ani în timpul unui amical disputat în Olteniţa.

Fostul căpitan al lui Dinamo a suferit un accident vascular cerebral în timpul unui amical Ş.N. Olteniţa - Dinamo. Hîldan s-a prăbuşit pe teren şi nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare efectuate de medicul echipei de atunci, Mircea Lucaciu.

Cu o săptămînă înainte, Hîldan efectuase un control medical la o clinică particulară în urma căruia fusese declarat sănătos. De altfel, nici la controalele periodice pe care le-a efectuat la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti nu i s-a descoperit vreo problemă.

În memoria lui, una dintre peluzele stadionului Dinamo îi poartă numele, iar tricoul cu numărul 11 a fost retras pentru totdeauna.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
969213636432600
Alexandru Marius  •  04 Februarie 2018, 00:50

Ziaristi de doi lei.Cititi si apoi scrieti despre un mare fotbalist.Creati confuzie cu 18 ani ,42 de ani si multe altele.Puneti mana pe carte!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează