FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zicu: "Şi la Rapid a fost interesant, dar la Dinamo m-am simţit cel mai bine"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2008 00:00

 

Ianis Zicu a declarat că vrea şi el să ajute echipa să ajungă în Liga Campionilor şi a spus că cele mai frumoase momente le-a trăit în anul transferului în Italia, atunci cînd a avut un parcurs foarte lungn în Europa cu Dinamo: "Şi l-a Rapid am lucrat bine cu Răzvan Lucescu dar cel mai bine m-am simţit la Dinamo. Nu pot să uit de performanţele caer le-am reuşit în «Groapă»" a spus Zicu, aflat în platoul "Contraatac".

Cristi Borcea, preşedintele lui Dinamo, a declarat la GSPTV  că este dispus să-i dea drumul lui Lobonţ dacă va avea oferte tentante dar crede că pentru jucător este mai important dacă joacă în Liga Campionilor alături de echipa din Ştefan cel Mare.

"Bogdan Lobonţ şi-a făcut treaba la Dinamo. Dacă el vrea să plece, poate să plece, de aceea l-am luat şi pe Dolha. Dar eu am discutat cu el şi mi-a spus că rămîne pentru Liga Campionilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  21 Ianuarie 2009, 18:03

la intrebarea ta despre echipa de stanga(comunista)iti raspund eu:DINAMO este la origine echipa de factura legionara infintandu-se din fuziunea echipelor Unirea tricolor(echipa tineretului legionar)si Ciocanul Bucuresti.sper ca am facut lumina in ceata din capul tau.P.S.eu cred ca SS LAZIO ar rade de echipe ca stoaia sau crapid

 •  05 Decembrie 2008, 01:28

la RAPID a avut cea mai buna perioada din cariera lui. sigur nu va mai atinge acea forma, la dinamo s-a terminat ca fotbalist.

 •  05 Decembrie 2008, 01:05

@ dinamovist. amintire pentru tine: Rapid 2-1 Dinamo. daca jucatorii de la Rapid sunt zero, atunci cei de la dinamo sunt minus cat? minus si la fotbal, si la suporteri. pana si conducatorii vostri admit asta. intrebare: cum naiba sunteti voi de extrema dreapta si tineti cu o echipa de extrema stanga (comunista)? cred ca suporterii lui Lazio ar plange de ras. :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează