FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - DINAMO, AZI, 21:30, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO

Zie Diabate e hotărît: "Îmi sare muştarul dacă Dinamo nu ia titlul"

Zie Diabate își dorește ca Dinamo să ia campionatul
Zie Diabate își dorește ca Dinamo să ia campionatul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 martie 2012 11:22

Plecat în iarnă la Dijon, Zie Diabate s-a adaptat repede în Hexagon, a devenit titular la noua sa formaţie, însă speră că va primi în vară o medalie de campion cu Dinamo.

Fundaşul stînga de 23 de ani a declarat într-un interviu acordat Antenei 1 la Dijon: "Dinamo a reprezentat un moment frumos şi fericit în cariera mea, pe care nu-l voi uita niciodată, oriunde aş ajunge. Dar o să-mi sară muştarul dacă echipa nu va ieşi campioană! Ştiu că e cea mai bună şi cea mai unită formaţie din România, nu trebuie să rateze oportunitatea de a merge în Champions League".

Dinamo joacă în această seară, în deplasare, cu Oţelul Galaţi, de la ora 21:30 (în direct pe Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
leroiv72
leroiv72  •  21 Martie 2012, 15:32

si astuia'i sare mustaru'? ca sa vezi... =))=))=))

alex_cainele
alex_cainele  •  21 Martie 2012, 15:20

Ce ti-e cu mustaru' asta de Dijon...

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  21 Martie 2012, 13:20

gataa ai ramas fara mustata.. pacat iti-statea bine

Vezi toate comentariile (4)
Comentează